Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2022

Μαθητές από Δημοτικά του Δήμου μας στο Δημαρχείο Χανίων – «Ειδική Συνεδρίαση» με τον Δήμαρχο, Π. Σημανδηράκη

14.11.2022 | Ώρα δημοσίευσης: 13:12

Τη λειτουργία των Υπηρεσιών και των συλλογικών οργάνων του Δήμου Χανίων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πρόσφατα, μαθητές και μαθήτριες από το Δημοτικό Βαρυπέτρου, το Δημοτικό Νεροκούρου, το 19ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων αλλά και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαλατά.

 

Οι μαθητές επισκέφθηκαν το Δημαρχείο σε ξεχωριστές «συνεδρίες» και είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν τόσο από τον Δήμαρχο Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, όσο και από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Γιώργο Φραγκιαδάκη και τους Αντιδημάρχους, Ελένη Ζερβουδάκη, Στέλιο Μιχαηλάκη και Μιχάλη Τσουπάκη, οι οποίοι απάντησαν στις απορίες των παιδιών σχετικά με τη λειτουργία και τις αρμοδιότητες των οργάνων και των υπηρεσιών του Δήμου Χανίων.

 

Μάλιστα, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, πραγματοποιήθηκε “ειδική συνεδρίαση”, κατά την οποία οι μαθητές έθεσαν τις προτάσεις τους στον Δήμαρχο Χανίων, ο οποίος εκτέλεσε τον ρόλο Δημοτικού Συμβούλου. Το Δημοτικό Σχολείο Νεροκούρου ειδικά, μετέφερε και γραπτά τα αιτήματα του σχολείου, τα οποία όπως δεσμεύτηκε ο κ. Σημανδηράκης, θα ικανοποιηθούν άμεσα.

 

Τέλος, σε ανάμνηση της επίσκεψής τους, προσφέρθηκαν στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς εκδόσεις και ενημερωτικά έντυπα του Δήμου Χανίων.