Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Δράσεις ενημέρωσης από τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Χανίων ενόψει της Διεθνής Ημέρας εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών

20.11.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 12:18

Ενόψει της διεθνής ημέρας εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών που έχει καθιερωθεί 25 Νοεμβρίου, ο Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Χανίων διοργανώνει την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου από τις 12.00 έως τις 14.00 στο αμφιθέατρο του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων "Ο Άγιος Γεώργιος", ομιλία -συνάντηση με το ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό με θέμα "Ανίχνευση και διαχείριση φαινομένων ενδοοικογενειακής βίας σε γυναίκες στο νοσοκομειακό χώρο".

Παράλληλα, στις 25 Νοεμβρίου στις 11:00 (Σάββατο) στέλεχος του Ξενώνα Φιλοξενίας, έπειτα από πρόσκληση του Πολυπολιτισμικού Συλλόγου Γυναικών Σελίνου, θα παρευρεθεί στον Λαογραφικό Όμιλο της Παλαιόχωρας με θέμα "Ενδοοικογενειακή βία: η εμπειρία του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Χανίων".

Τέλος, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα "Ενδοοικογενειακή βία: διαστάσεις και πρακτικές αντιμετώπισης. Μύθοι και αλήθειες." στους μαθητές του ΣΔΕ Χανίων (1ο Γυμνάσιο Χανίων).