Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Με τη Δ.Ε. Σούδας συνεχίζονται οι ασφαλτοστρώσεις από τη μεγάλη εργολαβία, ύψους 4.5 εκατομ. ευρώ

03.04.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 15:01

Με αμείωτους και γρήγορους ρυθμούς κινούνται το τελευταίο διάστημα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο οδικό δίκτυο του Δήμου Χανίων, με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων του Δήμου, στο πλαίσιο της μεγάλης εργολαβίας που «τρέχει» σε 60 χιλιόμετρα δρόμων.

Οι εργασίες που έχουν ολοκληρωθεί στην περιοχή των Μουρνιών και το Βαμβακόπουλο, προχωρούν σε τμήματα του οδικού δικτύου στην περιοχή της Δ.Ε. Σούδας και της Δ.Ε. Θερίσου ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα προβλέπεται να συνεχιστούν και στην περιοχή του Ελ. Βενιζέλου.

Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, πρόκειται για τη μεγαλύτερη σύμβαση ασφαλτικών έργων που έχει υπογραφεί ποτέ στον Δήμο Χανίων και «είναι ένα μεγάλο στοίχημα που θα καταστήσει τους δρόμους πιο ασφαλείς και λειτουργικούς και θα μεταμορφώσει τις γειτονιές, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής στις περιαστικές περιοχές».

Το έργο, ύψους 4.5 εκατομμυρίων ευρώ από ίδιους πόρους του Δήμου Χανίων, περιλαμβάνει εκτεταμένες ασφαλτοστρώσεις στο αγροτικό δημοτικό οδικό δίκτυο, στις περιαστικές περιοχές του Δήμου, κυρίως σε αγροτικό δίκτυο, συνολικού μήκους που ξεπερνά τα 60 χλμ. δρόμων.