Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Ένα φιλόξενο κυλικείο στον Δημοτικό Κινηματογράφο Χανίων

17.08.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 11:42

 

Ο  αρχαιότερος εν λειτουργία θερινός Κινηματογράφος, ο Δημοτικός Κινηματογράφος Χανίων Cine Κήπος, που βρίσκεται στον Δημοτικό Κήπο Χανίων, άνοιξε και φέτος την αγκαλιά του σε όλους. 

Από τις αρχές Ιουνίου έως και τα μέσα Σεπτεμβρίου ο Δημοτικός Κινηματογράφος Χανίων προσφέρει θέαμα και ποικίλλες επιλογές για παιδιά, νέους και σινεφίλ, που γεμίζουν ασφυκτικά τον χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου, παρακολουθώντας τις προβολές κάθε βράδυ.

Αυτό το καλοκαίρι οι προβολές στον Δημοτικό Κινηματογράφο Χανίων γίνονται ακόμα πιο ξεχωριστές αλλά και συμπεριληπτικές, μιας και το κυλικείο του Κινηματογράφου έχουν αναλάβει εργαζόμενοι του Κοι.Σ.Π.Ε. (Κοινωνικός Συνεταιρισμός) του Ψυχιατρικού Τομέα Χανίων.

Όπως επισημαίνει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιάννης Γιαννακάκης: «Αυτή τη χρονιά μέσα στον ανανεωμένο Δημοτικό Κήπο Χανίων θα ξεχωρίσετε τους τρεις εργαζομένους του Κυλικείου του  cine Κήπος, που σας υποδέχονται με ένα πλατύ χαμόγελο σε κάθε προβολή. Η ομαδικότητα και ο επαγγελματισμός των εργαζομένων αποτελούν μάθημα για όλους μας και συνιστούν έναν ακόμη λόγο να επισκεφθούμε τον Δημοτικό Κινηματογράφο Χανίων για μια εμπειρία κάτω από τα αστέρια».

Βασικός στόχος της συνεργασίας του Δήμου Χανίων με τον Κοι.Σ.Π.Ε. Χανίων είναι η κοινωνική ενσωμάτωση και η επαγγελματική ένταξη των ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, συμβάλλοντας στη θεραπεία τους αλλά και στην οικονομική τους αυτάρκεια