Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Στο Λονδίνο για την έκθεση Γαμήλιου Τουρισμού, αποστολή του Δήμου Χανίων

04.04.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 15:05

Στο Λονδίνο βρέθηκε το διήμερο, 1-2 Απριλίου, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Χανίων, Νεκτάριος Ψαρουδάκης μαζί με αποστολή του Δήμου Χανίων που συμμετείχε με περίπτερο στην Έκθεση “The National Wedding Show – Excel London”.

Σε μια αποστολή από κοινού με τους επαγγελματίες που σχετίζονται με το αντικείμενο του Γαμήλιου Τουρισμού στα Χανιά, πραγματοποιήθηκαν ενέργειες και επαφές με σκοπό την ανάδειξη, προώθηση και προβολή των Χανίων, ως ιδανικός προορισμός για τέλεση γάμου, γαμήλιου ταξιδιού, αλλά και προορισμού ανανέωσης γαμήλιων όρκων (Wedding and Honeymoon Destination).

Όπως επεσήμανε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, πρόκειται για την μεγαλύτερη έκθεση στο Λονδίνο με στόχο «τα Χανιά να δείξουν την εξωστρέφεια τους και στο εξωτερικό αλλά και να προβάλλουμε τις ομορφιές του τόπου μας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ψαρουδάκης.

Η έκθεση στέφθηκε από τεράστια επιτυχία, με περισσότερους από 40.000 επισκέπτες να περιδιαβαίνουν στους χώρους της, ενώ το καλαίσθητο και επαγγελματικά στημένο περίπτερο του Δήμου Χανίων, λειτούργησε ως πόλος έλξης για μεγάλο αριθμό επισκεπτών που έλαβαν ενημέρωση για τον προορισμό "Χανιά" και τις παρεχόμενες υπηρεσίες των επαγγελματιών.