Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2023

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιδημάρχου Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης Χανίων, Α. Ι. Βαρδάκη, για τις νέες τοποθετήσεις Διευθυντών Α’/θμιας - Β’/θμιας Εκπαίδευσης στις Σχολικές Μονάδες

20.04.2023 | Ώρα δημοσίευσης: 11:26

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης των τοποθετήσεων Διευθυντών στις Σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης Χανίων, Αντώνης Ι. Βαρδάκης προέβη στην ακόλουθη συγχαρητήρια δήλωση:

«Ο Δήμος Χανίων συγχαίρει τους νέους Διευθυντές, -ντριες, στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για την τοποθέτησή τους στις σχολικές μονάδες και ιδιαίτερα όλους όσοι τοποθετήθηκαν στα σχολεία του Δήμου μας, στα οποία θα έχουμε και στενότερη επαφή.

Η συνεργασία μας για την ορθή και ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων, την καλύτερη διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας και τη συνοχή στην εκπαιδευτική κοινότητα, θα συνεχίσει απρόσκοπτα και ο στόχος μας από κοινού, θα είναι τα παιδιά να πεπαιδεύονται, στο ιδανικότερο περιβάλλον, με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες.

Επίσης, εκ μέρους του Δήμου Χανίων, εκφράζω τις ευχαριστίες μας και στους Διευθυντές που ολοκλήρωσαν τη θητεία τους στις σχολικές μονάδες του Δήμου, για την προσφορά τους και την αγαστή συνεργασία που είχαμε. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν με τον ίδιο ζήλο τις υπηρεσίες τους, από τις νέες θέσεις ευθύνης τους.

Αξιότιμοι, -μες, νέοι Διευθυντές και νέες Διευθύντριες,

σας εκφράζω τα συγχαρητήρια μου για τις νέες σας αρμοδιότητες, εύχομαι καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα και είμαι σίγουρος ότι η συνεργασία μας θα αποδώσει τα μέγιστα, προς όφελος όλης της σχολικής κοινότητας του Δήμου Χανίων».

p1