Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο προκηρ. 2013 | 07/06/2013 01:06

07/06/2013, Διάθεση περιπτέρων στο Δήμο Χανίων στα πλαίσια των εκδηλώσεων Αγροτικού Αυγούστου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

 

Ο Δήμος Χανίων πρόκειται να οργανώσει με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων, τον κύκλο δράσεων ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013.

Η έκθεση του Αγροτικού Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά, στη Δυτική Τάφρο από Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 έως και την Κυριακή   4 Αυγούστου 2013 και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στην Αθήνα στην πλατεία Κλαυθμώνος από Τετάρτη  02 Οκτωβρίου 2013 έως και Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013 υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηνών.

Για την υποστήριξη των τοπικών προϊόντων την προβολή δομών και δράσεων, αλλά και για τον συντονισμό και εποπτεία της έκθεσης, ο Δήμος Χανίων θα πρέπει να διαθέτει περίπτερα για τις εκθέσεις των Χανίων αλλά και  της Αθήνας.

Για το λόγο αυτό ο Δήμος Χανίων προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος, για επιλογή αναδόχου ο οποίος θα αναλάβει τον σχεδιασμό, την κατασκευή, τον εξοπλισμό, την διακόσμησης καθώς και την αποξήλωση 30 περιπτέρων του Αγροτικού Αυγούστου προϋπολογισμού 24.600,00 €  συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Συγκεκριμένα: 

 

Διάθεση 30 περιπτέρων στο Δήμο Χανίων(25 περίπτερα των 16 m2 και 5 περίπτερα των 25 m2), συμπεριλαμβανομένου και του περιπτέρου του Δήμου Χανίων, συνολικού εμβαδού 525 τ.μ., και συνολικής δαπάνης 24.600 €  (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 23%).     

 

Οι τεχνικές προδιαγραφές των περιπτέρων έχουν ως εξής:                     

 ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 

         

Η στέγαση της έκθεσης θα γίνει από σύστημα αυτοφερόμενων λυόμενων μεταλλικών στεγάστρων/τεντών. Ο χώρος στον οποίο θα πραγματοποιηθεί το “γεγονός” δεν επιτρέπει την αγκύρωση των στεγάστρων στο έδαφος.

 

1. ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟΥ/ΤΕΝΤΑΣ

Το σύστημα του στεγάστρου/τέντας θα πρέπει να αποτελείται από:

Α) Δάπεδο

Υπερυψωμένο δάπεδο ύψους +14 cm αποτελούμενο από μεταλλικούς δοκούς γαλβανισμένους στην επιφάνειά τους και διατομής 8cm Χ 12cm. Οι δοκοί θα εδράζονται σε μεταλλικά ρυθμιζόμενα στηρίγματα βαρέως τύπου.

Η ρύθμιση του ψευδοπατώματος καθ''ύψος θα επιτρέπει να απορροφηθούν όποιες ανωμαλίες του εδάφους, με αποτέλεσμα η τελική επιφάνεια να είναι σε οριζόντια θέση. Η τελική επικάλυψη του μεταλλικού σκελετού γίνεται από κόντρα πλακάζ υψηλής αντοχής πάχους 18 χιλ.

Β) Σκελετός

Τα κάθετα στοιχεία υποστήριξης/κολώνες θα αποτελούνται από τέσσερις μεταλλικούς σωληνωτούς στύλους γαλβανισμένους στην επιφάνειά τους διατομής 4cm Χ 4cm ενωμένοι μεταξύ τους ώστε να δημιουργούν ενιαίες κολώνες διαστάσεων 19cm Χ 19cm έκαστη.

Η σύνδεση των κολώνων με το ψευδοπάτωμα θα γίνεατι μηχανικά σε προκαθορισμένες θέσεις με την χρήση ειδικών μεταλλικών τεμαχίων (φλάντζες).

Τα οριζόντια στοιχεία υποστήριξης/δοκάρια θα είναι επίσης μεταλλικά, γαλβανισμένα στην επιφάνειά τους, σχήματος διατομής U” και διατομής 17cm Χ 9cm. Η σύνδεσή τους με τις κολώνες θα γίνεται μηχανικά με την χρήση ειδικών μεταλλικών τεμαχίων (φλάντζες).

 

Γ) Κάλυψη σκελετού

Η κάλυψη του σκελετού της οροφής και των πλαϊνών θα γίνεται από λευκό PVC διαπερατό από το φως, κατηγορία ακαυστότητας 2, επεξεργασμένο για περιορισμό καπνού.

Η κατασκευή της επικάλυψης θα εξασφαλίζεται διαμέσου ενσωματωμένων κορδονιών που θα εξαρτώνται από τις πλάγιες τραβέρσες και θα παρουσιάζουν άψογη εφαρμογή.

Το άνοιγμα των πλαϊνών διαχωριστικών θα πραγματοποιείται διαμέσου σημείων κύλισης για εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του στεγάστρου.

Η απορροή των όμβριων υδάτων θα εξασφαλίζεται μέσω των οριζόντιων και κάθετων μεταλλικών στοιχείων τα οποία ως υδρορροές θα συλλέγουν τα όμβρια και θα τα διοχετεύουν στο έδαφος κάτω από το υπερυψωμένο δάπεδο.

Όλη η κατασκευή θα πρέπει να ανταποκρίνεται σε μεγάλη νεροποντή χωρίς να παρουσιάζει προβλήματα στεγανότητας ή παραμόρφωσης των στοιχείων επικάλυψης και πλαγιοκάλυψης, καθώς επίσης και σε ισχυρούς ανέμους.

Τα μεταλλικά στέγαστρα / τέντες θα πρέπει να έχουν την δυνατότητα αυτόνομης τοποθέτησης ή σε σειρά .

 

2. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

  • 1 γραφείο άριστης εμφάνισης με συρτάρι που κλειδώνει και πολυθρόνα.
  • 1 τραπέζι στρογγυλό με 8 καθίσματα για τους επισκέπτες για την
  • συμπλήρωση ερωτηματολογίου κ.λ.π
  • πάγκος εκθέσεων ενημερωτικών φυλλαδίων
  • διακοσμητικά στοιχεία, ράφια και κύβους
  • επιγραφή με την επωνυμία της επιχείρησης και λογότυπό της στη μετώπη του stand. Τα γωνιακά stands θα έχουν από 1 επιγραφή και 1 λογότυπο σε κάθε πρόσοψη.
  • μια εκτύπωση του χαρακτηριστικού προϊόντος σε φωτιζόμενο πλεξιγκλάς
  • 1 πρίζα σούκο
  • 1 καλόγερο για το κρέμασμα των ρούχων
  • 1 -2 θήκες για έντυπα

 

3.ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η εγκατάσταση θα γίνει σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ασφάλειας.

Όλες οι παροχές από τον πίνακα, οι διακλαδώσεις, οι απολήξεις στους προβολείς και τους ρευματοδότες, θα είναι από φις κουμπωτά μικρού μεγέθους, καθώς και ταφ του ίδιου συστήματος. Οι πίνακες θα διαθέτουν πλαίσιο και πορτάκι ασφαλείας.

 

 

 

4.ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Για τον γενικό φωτισμό των περιπτέρων θα χρησιμοποιηθούν προβολείς αλογόνου μετάλλου ισχύος 150W ευρείας δέσμης ανάλογου ποσότητας ώστε το αποτέλεσμα να καλύπτει τις ανάγκες των χώρων.

Για τον περιβάλλοντα χώρο θα χρησιμοποιηθούν προβολείς αλογόνου μετάλλου ισχύος 400W ευρείας δέσμης η ποσότητα των οποίων θα καθοριστεί από τις ανάγκες του χώρου.

Ο υποψήφιος υποχρεούται μαζί με την προσφορά του να καταθέσει μελέτη φωτισμού.

 

5.ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ

Ο ανάδοχος θα πρέπει μετά το πέρας της έκθεσης να προβεί σε εργασίες αποξήλωσης όλων των περιπτέρων και παράδοσης του χώρου  στην αρχική του μορφή.

 

6. ΑΨΙΔΑ

Τοιχία σε βαθμιδωτή τοποθέτηση θα σηματοδοτούν την έκθεση μέσω εικαστικών θεμάτων και του τίτλου της έκθεσης, ο οποίος θα τοποθετηθεί σε λευκή οριζόντια επιφάνεια. Προφίλ αλουμινίου σχηματίζουν την οροφή της όλης κατασκευής και θα φέρουν φωτιστικά σώματα. Οι διαστάσεις της πύλης είναι 5,70 μ μήκος Χ 3,50 μ πλάτος Χ 4,50 μ ύψος.

 

    Επίσης  η ανάδοχη Εταιρία θα πρέπει να προσκομίσει εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης των όρων της σύμβασης, το ύψος της οποίας αντιστοιχεί σε ποσοστό 10% της συμβατικής αξίας της προσφοράς χωρίς Φ.Π.Α.

Η εγγύηση θα κατατεθεί πρό η κατά την υπογραφή της σύμβασης.

 

Η ανάδοχος Εταιρία θα πρέπει να ασφαλίσει τα περίπτερα της από κάθε κίνδυνο πρόκλησης ολικής ή μερικής ζημιάς τους ( π.χ πυρκαγιά, δολιοφθορά κ.λ.π)

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις οικονομικές προσφορές τους ΣΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ στο ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ του Δήμου Χανίων Κυδωνίας 29 Χανιά, τκ.73135 με την ένδειξη προς  Γραφείο Προμηθειών, προσφορά για «Διάθεση περιπτέρων για τις εκδηλώσεις του  Αγροτικού Αυγούστου 2013», έως και την Τετάρτη  12-06-2013