Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο προκηρ. 2008

14/11/08, Συμμετοχή Δημάρχου Χανίων σε ημερίδα

14.11.2008 | Ώρα δημοσίευσης: 01:11

Αναχωρεί σήμερα για την Αθήνα ο Δήμαρχος Χανίων κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης, προκειμένου να συμμετάσχει σε ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του έργου των Ιδρυμάτων που συντηρούν και επεξεργάζονται τα αρχεία των κοινοβουλευτικών πρωθυπουργών της Ελλάδος, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008, στην αίθουσα της Γερουσίας, στο Μέγαρο της Βουλής.

Πρόκειται για τα Ιδρύματα: Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελ. Κ. Βενιζέλος», Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Κ. Μητσοτάκης», Ίδρυμα «Ανδρέα Γ. Παπανδρέου», Πνευματικό Ίδρυμα Γεωργίου Παπανδρέου, Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Σημίτης»

Την ημερίδα έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν αφενός εκπρόσωποι ανάλογων φορέων που λειτουργούν στο όνομα επώνυμων πολιτικών και αφετέρου εκπρόσωποι Ιδρυμάτων που κύριο έργο τους είναι η αποθησαύριση, συντήρηση, κατάταξη και έκδοση αρχείων .

Αύριο εξάλλου στις 09.00, ο Δήμαρχος Χανίων κ. Βιρβιδάκης, ως αντιπρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών «Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος», θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Δημήτριο Σιούφα.