Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2010 | 14/07/2010 01:07

14/07/2010, Συνεδρίαση Οργανωτικής Επιτροπής του 22ου Συνεδρίου του Πανελλήνιου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων και της ΚΕΔΚΕ.

Συνεδρίασε την Τρίτη 13 Ιουλίου 2010 στο Δημαρχείο Χανίων η Οργανωτική Επιτροπή του 22ου Συνεδρίου του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ (ΠΑΝΔΟΙΚΟ), και της ΚΕΔΚΕ.

Το συνέδριο  θα διεξαχθεί από τις 3 έως τις 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 στην ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ και έχει  θέμα «Οι Δημόσιοι ελεύθεροι χώροι ως κοινωνικό αγαθό και η βιοκλιματική αρχιτεκτονική στο δομημένο χώρο».

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Χανίων κ. Κυριάκος Βιρβιδάκης, ο αντιδήμαρχος Χανίων υπεύθυνος για θέματα Περιβάλλοντος κ. Ευάγγελος Σαματάς, ο πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Τμήμα Δυτικής Κρήτης κ. Αντώνης Πιτταριδάκης, ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Ιωακείμ Γρυσπολάκης,  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων κ. Γιάννης Χριστοδουλάκος, ο Αντινομάρχης κ. Χαράλαμπος Κουκιανάκης ως εκπρόσωπος του Νομάρχη Χανίων και η κα Ελένη Μπρεδάκη ως εκπρόσωπος του Νομάρχη Λασιθίου, η Οικολογική Πρωτοβουλία Χανίων και ο εκπρόσωπος της Ε.Γ ΠΑΝΔΟΙΚΟ κ. Πάρης Φούντας.

Συζητήθηκαν η θεματολογία και τα οργανωτικά ζητήματα του συνεδρίου.

Συγκροτήθηκε επιστημονική και τιμητική επιτροπή, η οποία σε συνεργασία και με την οργανωτική επιτροπή του Συνεδρίου, θα δρομολογήσουν τις διαδικασίες της εύρυθμης πραγματοποίησής του.