Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2010 | 17/05/2010 11:05

17/5/2010, Κυκλοφορία 8ου Τεύχους Διμηνιαίας Ενημερωτικής Έκδοσης Δήμου Χανίων "Χανιά-Ο Δήμος μας"

Από τον Δήμο Χανίων ανακοινώνεται ότι κυκλοφόρησε το 8ο Τεύχος  (Μάρτιος – Απρίλιος 2010) της διμηνιαίας ενημερωτικής έκδοσης του Δήμου Χανίων: «Χανιά – Ο Δήμος μας».

Βασικό θέμα του 8ου Τεύχους, το οποίο διατίθεται δωρεάν από τον Δήμο Χανίων και από όλες τις Επιχειρήσεις και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου, είναι το κτίριο του Παλιού Δημαρχείου.

Επίσης, στο συγκεκριμένο Τεύχος οι Δημότες των Χανίων και όχι μόνο, μπορούν να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες, που αναπτύσσονται από τον Δήμο Χανίων, καθώς επίσης και για τις ηλεκτρονικές ψηφοφορίες και δημοσκοπήσεις, που διεξήχθησαν μέσω της δικτυακής πύλης, www.chania.gr.

Στο περιοδικό παρουσιάζονται οι διάφορες εκδηλώσεις, τις οποίες διοργάνωσαν ή προγραμματίζουν η ΚΕΔΗΧ, η Δημοτική Βιβλιοθήκη, η Δημοτική Πινακοθήκη και η ΔΕΥΑΧ.

Η σελίδα που αφορά την «Αδελφοποιημένη πόλη» είναι αφιερωμένη στον Δήμο Έγκωμης της Κύπρου.

Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού αποτυπώνονται για μία ακόμη φορά,  έργα, δράσεις και πρωτοβουλίες, που αναπτύσσει ο Δήμος Χανίων, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής όσων ζουν και εργάζονται στην πόλη μας. Την ίδια στιγμή στην πρώτη γραμμή ενδιαφέροντος παραμένει ο πολιτισμός, η προστασία του περιβάλλοντος, η αναβάθμιση της φυσιογνωμίας και ο εκσυγχρονισμός του Δήμου.

Το περιοδικό σε ηλεκτρονική μορφή