Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

12/5/2011, Έκκληση στους Χανιώτες να καταναλώνουν Χανιώτικα και Τοπικά Προϊόντα, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να ενισχυθεί η τοπική οικονομία. Επισημάνσεις Μ. Σκουλάκη στην πρώτη συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής για τον Αγροτικό Αύγουστο

12.05.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 02:05

 

Πραγματοποιήθηκε  στο Δημαρχείο της Δημοτικής Ενότητας Νέας Κυδωνίας, η πρώτη συνάντηση της Οργανωτικής Επιτροπής για τη διοργάνωση του Αγροτικού Αυγούστου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Λευτέρης Αμπαδιωτάκης, ο Συνεργάτης του Δημάρχου, Στέλιος Ρίγλης καθώς και εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών του Πρωτογενή Τομέα της Οικονομίας.

Ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης τόνισε ότι η  σημερινή πρώτη συνάντηση της οργανωτικής Επιτροπής, ξεκινάει με καλούς οιωνούς, καθώς η οργάνωση του Αγροτικού Αυγούστου έχει αρχίσει  αρκετά νωρίς, και υπάρχει άριστη συνεργασία με την αντιπεριφέρεια Χανίων.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Χανίων έκανε έκκληση στους Χανιώτες να καταναλώνουν Χανιώτικα και Τοπικά Προϊόντα, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να ενισχυθεί η τοπική οικονομία. «Τα Τοπικά προϊόντα είναι ποιοτικά, είναι ασφαλή και οικονομικά, συνέχισε ο Δήμαρχος Χανίων».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, τόνισε ότι ο Αγροτικός Αύγουστος, κινείται σε καλή κατεύθυνση και δίνει μια εξωστρέφεια.

Ο Αντιδήμαρχος Χανίων, Λ. Αμπαδιωτάκης ανέφερε ότι ο Αγροτικός Αύγουστος θα πραγματοποιηθεί στη Δυτική Τάφρο του Ενετικού Λιμένα Χανίων, θα έχει διάρκεια 5 ημερών, από τις 5 έως τις  9 Αυγούστου. Στόχος επίσης είναι ο Αγροτικός Αύγουστος να μεταφερθεί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για το λόγο αυτό ο Δήμαρχος Χανίων έχει αποστείλει επιστολή στους Δημάρχους Αθηναίων, κ Καμίνη και Θεσσαλονίκης κ Μπουτάρη.

P1

P2