Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

2/12/2011, Υποβολή Αιτήσεων για Συμμετοχή στο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Δήμου Χανίων: Από την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου

02.12.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 01:12

Εγκρίθηκε με την υπ΄ αριθμ. 972/11 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων η διεξαγωγή του Εργασιακού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης για την περίοδο 2011-12.

 

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται από την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Σημειώνεται ότι κάθε ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από δέκα (10) τουλάχιστον αθλητές και να ορίζει τον εκπρόσωπό της και τον αναπληρωματικό του.

 

Τα δικαιολογητικά, που απαιτούνται για να δηλώσει συμμετοχή για κάθε αθλητή μια ομάδα είναι τα εξής:

 

α) Μία φωτογραφία.

β) Επικυρωμένη φωτοτυπία (εμπρός και πίσω) της αστυνομικής ταυτότητας από το Κ.Ε.Π.

γ)Υπεύθυνη δήλωση Νόμου 105, επικυρωμένη από Κ.Ε.Π, που θα αναφέρει ότι ο αθλητής συμμετέχει με αποκλειστικά δική του ευθύνη στο Εργασιακό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης σε ό,τι αφορά τυχόν τραυματισμό του & κατά συνέπεια παραιτείται κάθε σχετικής αποζημίωσης, καθώς επίσης ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο ότι ο αθλητής μπορεί να συμμετέχει σε αθλητικές δραστηριότητες την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

δ) 30 € για κάθε δελτίο.               ­

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 28210 72238.