Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

22/6/2011, Συνάντηση Δημάρχου Χανίων, Μ. Σκουλάκη, με το Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης

22.06.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 03:06

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, είχε σήμερα Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011 το μεσημέρι, το Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Δυτικής Κρήτης.

Τα μέλη του Δ.Σ. ενημέρωσαν τον Δήμαρχο Χανίων για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει ως Υπηρεσία το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων και κατ’ επέκταση οι εργαζόμενοι και οι συναλλασσόμενοι σε αυτό, τα οποία αφορούν τόσο τη στέγαση όσο και την υποστελέχωση σε προσωπικό της συγκεκριμένης Υπηρεσίας.

Ακόμη ζητήθηκε από τον κ. Σκουλάκη να εξετάσει τη δυνατότητα μεταστέγασης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων στο κτίριο, που φιλοξενούσε μέχρι πρότινος το πρώην Δημαρχείο Σούδας, με την ταυτόχρονη διατήρηση του υφιστάμενου κτιρίου ως Λιμενικού Τμήματος, μετά από την απαραίτητη συντήρηση - επισκευή του για την εύρυθμη λειτουργία του.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χανίων, κατανοώντας τα προβλήματα που του τέθηκαν, επεσήμανε ότι θα εξετάσει το αίτημα για τη μεταστέγαση της Υπηρεσίας, τονίζοντας στα μέλη του Δ.Σ. ότι θα είναι συμπαραστάτης τους για την προώθηση των ζητημάτων, που τους απασχολούν.

P1