Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011 | 28/06/2011 01:06

28/6/2011, Διοργάνωση εκδηλώσεων από τον Δήμο Χανίων: Με αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

Την διοργάνωση των κάτωθι πολιτιστικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων αποφάσισε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασής του, το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων. Οι εγκριθείσες εκδηλώσεις και οι χώροι διεξαγωγής έχουν ως εξής:

 

1. Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια» και με την συνδιοργάνωση από το Δήμο Χανίων, την Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Πνευμονολόγων Κρήτης, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τη Δημοτική Ενότητα Χανίων.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα, την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011 και ώρα 19.00 στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων και ομιλητές θα είναι οι Πνευμονολόγοι, Γρηγόριος Γεωργουδάκης, Στυλιανός Καλογεράκης και Μιλτιάδης Μαρκάτος.

 

2. Εκδήλωσης τιμής και μνήμης για την Ελευθερία Ξηρουχάκη που εκτελέστηκε από τους Γερμανούς το 1944. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αρώνι Ακρωτηρίου την Κυριακή 10 Ιουλίου 2011.

 

3. Έκθεση με θέμα «ΤΟ ΝΗΣΙ: Που πάει ο καιρός που χάνεται» βασισμένη στην τηλεοπτική σειρά του ΜEGA «ΤΟ ΝΗΣΙ» - Συνδιοργάνωση Δήμου Χανίων με Indigo View Productions.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο ΚΑΜ, από τις 16 έως 23 Ιουλίου 2011 και θα περιλαμβάνει φωτογραφικό υλικό όλων των σταδίων της παραγωγής, κοστούμια και αξεσουάρ, αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν και κατασκευάστηκαν, μάσκες και προσθήκες των σπέσιαλ εφέ, κ.α. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια σκηνογραφίας και μακιγιάζ ειδικών εφέ από συντελεστές της σειράς. Χορηγός επικοινωνίας θα είναι ο τηλεοπτικός σταθμός ΜEGA.