Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

29/3/2011, Σε σύσκεψη στο Δημαρχείο: Συζήτηση για τις προοπτικές της ΔΕΔΙΣΑ μετά την εφαρμογή του «Καλλικράτη»

29.03.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 09:03

Ενημερωτική σύσκεψη σχετικά με τις προοπτικές της Διαδημοτικής Επιχείρησης Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΔΕΔΙΣΑ), μετά την εφαρμογή του Νόμου «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης − Πρόγραμμα Καλλικράτης», καθώς και τη μισθοδοσία των εργαζομένων στην Επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011, το πρωί στο Δημαρχείο Χανίων, υπό την προεδρία του Δημάρχου, Μανώλη Σκουλάκη.

            Παραβρέθηκαν Αντιδήμαρχοι του Δήμου Χανίων, η πρόεδρος της ΔΕΔΙΣΑ Θεοχαρούλα Μυλωνάκη, μέλη του Δ.Σ. της Επιχείρησης και του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων.

            Στην τοποθέτησή του, ο κ. Δήμαρχος επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι ο «Δήμος Χανίων είναι απόλυτα συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις του απέναντι στη ΔΕΔΙΣΑ και έχει πληρώσει ό,τι του αναλογούσε μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2011 ».

            Πρόσθεσε όμως, ότι «υπάρχει νομικό θέμα με τη μη ύπαρξη προσυμβατικού ελέγχου στην Προγραμματική Σύμβαση η οποία έχει υπογραφεί μεταξύ Δήμου Χανίων και ΔΕΔΙΣΑ, κάτι το οποίο θα αντιμετωπιστεί με την υπογραφή νέας Προγραμματικής Σύμβασης, με ισχύ από 1 Μαρτίου 2011 έως 30 Ιουνίου 2011».

            Το περιεχόμενο της Σύμβασης θα καθοριστεί στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΔΙΣΑ την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2011, και από τον Δήμο Χανίων, στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

 

p1

p2