Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

6/4/2011, Σύσκεψη φορέων στο Δημαρχείο Χανίων για την προετοιμασία άφιξης των επόμενων κρουαζιερόπλοιων: την Παρασκευή 8/4/2011

06.04.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 02:04

Η αποτίμηση των ενεργειών που έλαβαν χώρα για την οργάνωση και εξυπηρέτηση του πρώτου κρουαζιερόπλοιου που αφίχθη στις 2/4/2011 στο λιμάνι της Σούδας αλλά και η βέλτιστη προετοιμασία για την άφιξη των επόμενων κρουαζιερόπλοιων θα αποτελέσουν το αντικείμενο σύσκεψης η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Απριλίου 2011 και ώρα 10.00 πμ στο Δημαρχείο  Χανίων.

            Μετά το πέρας αυτής, θα παρουσιαστούν από το Δήμαρχο Χανίων κ. Εμμ. Σκουλάκη τα αποτελέσματα της έρευνας μέτρησης ικανοποίησης των επισκεπτών του κρουαζιερόπλοιου από την παραμονή τους στα Χανιά, όπως αυτά κατεγράφησαν στο σχετικό ερωτηματολόγιο το οποίο διαμόρφωσε και διένειμε ο Δήμος Χανίων.

            Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετάσχουν μεταξύ άλλων, ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Π. Μουρτζανός, η Διοικήτρια της Τροχαίας Χανίων Ελ. Παπαθανασίου, ο Λιμενάρχης Χανίων, Αντ. Δασκαλάκης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων, Γ. Πρωιμάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Γ. Μαργαρώνης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Ενετικού Λιμένα Στ. Μαρινάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου  Καταστηματαρχών Δημοτικής Αγοράς Γ. Τραχαλάκης, εκπρόσωποι του Συλλόγου Καταστηματαρχών Σούδας, του Αστικού ΚΤΕΛ, των Ταξί, Τουριστικών Φορέων, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.