Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

4/2/2011, Επίσκεψη και Ξενάγηση Μαθητών στον Δήμο Χανίων

04.02.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 02:02

 

Το Δημοτικό Κατάστημα των Χανίων επισκέφθηκαν σήμερα Παρασκευή 4/2/2011, το πρωί, μαθητές και εκπαιδευτικοί της ΣΤ΄ Τάξης των Εκπαιδευτηρίων Θεοδωρόπουλου.

 

Οι μικροί μαθητές ξεναγήθηκαν στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, όπου ενημερώθηκαν για τη λειτουργία και τις διαδικασίες, που ακολουθούνται κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων.

 

Ακολούθησε ξενάγηση στο Γραφείο του Ληξιαρχείου Χανίων, ενώ στους μαθητές παρουσιάστηκε και το ηλεκτρονικό σύστημα περιήγησης «INFO KIOSK», το οποίο βρίσκεται στο Φουαγιέ του Δημοτικού Μεγάρου. Οι ιστορικές στιγμές για την πόλη, καθώς και σημαντικά μνημεία των Χανίων συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των μαθητών.

 

Στη συνέχεια, οι μαθητές συναντήθηκαν στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, ο οποίος απουσιάζει στην Αθήνα για υπηρεσιακούς λόγους, με τον Αντιδήμαρχο Χανίων, Ελευθέριο Αμπαδιωτάκη, ο οποίος τον αναπληρώνει, καθώς και με την αρμόδια Αντιδήμαρχο για θέματα Παιδείας, Χρυσούλα Χατζηδάκη. Οι δύο Αντιδήμαρχοι, αφού καλωσόρισαν τους μαθητές, τους εξήγησαν τη λειτουργία του Δήμου και των Υπηρεσιών του, καθώς επίσης απάντησαν στις απορίες τους.

 

Στους μαθητές προσφέρθηκαν εκδόσεις του Δήμου Χανίων.

 

p1