Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

9/9/2011, Επίσκεψη προεδρείου του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων στον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη – Ενημέρωση για τα προβλήματα στον χώρο της Υγείας, στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

09.09.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 01:09

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, είχαν σήμερα Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011, στο Δημοτικό Κατάστημα Χανίων, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, Μιλτιάδης Καστανάκης και ο Γραμματέας Μιλτιάδης Μαρκάτος.

 

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της ενημέρωσης από το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τις τρέχουσες εξελίξεις στον χώρο της Υγείας, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα και ιδιαίτερα για τις απεργιακές κινητοποιήσεις του κλάδου.

 

Οι κ.κ. Καστανάκης και Μαρκάτος, επεσήμαναν ακόμη τη βούληση του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων για συνεργασία της Εθελοντικής Ομάδας που διαθέτει, με το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Χανίων – όπως και με άλλους φορείς -  σε δράσεις και πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην  αντιμετώπιση των προβλημάτων της  τοπικής κοινωνίας.