Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

18/4/2011, Από τον Δήμο Χανίων και τον ΔΟΚΟΙΠΠ: Προσφορά αγάπης σε άπορους συμπολίτες μας

18.04.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 02:04

Κάλεσμα προς τους συμπολίτες μας, να προσφέρουν είδη τροφίμων και όχι μόνο, συνδράμοντας την προσπάθεια του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής, για συγκέντρωση αγαθών προκειμένου να δοθούν σε άπορους συνανθρώπους μας, απηύθυναν σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου, το μεσημέρι, στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Χρυσούλα Χατζηδάκη και η πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ Χρύσα Χαριτάκη.

«Η οικονομική κρίση έχει αφήσει έντονα τα σημάδια της και σε συμπολίτες μας. Για το λόγο αυτό, οφείλουμε να σταθούμε συμπαραστάτες του ΔΟΚΟΙΠΠ στην προσπάθεια να τους βοηθήσει, όσο είναι δυνατόν, τις ημέρες αυτές», τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων.

 «Ο εθελοντισμός είναι στάση και πράξη ζωής. Είναι εναλλακτικός τρόπος συμμετοχής στα κοινά. Συνδυάζει τον έρωτα του καλλιτέχνη, τη συνέπεια του επαγγελματία, την πειθαρχία του στρατιώτη και την ανιδιοτέλεια του ανώτερου ανθρώπου», επεσήμανε η κα Χατζηδάκη, καλώντας τους Χανιώτες και τις Χανιώτισσες να συνδράμουν την πρωτοβουλία του ΔΟΚΟΙΠΠ.

«Αυτές τις Άγιες Ημέρες, ας δείξουμε την αγάπη μας στο συνάνθρωπο, προσφέροντας κάτι από το υστέρημά μας», υπογράμμισε η κα Χαριτάκη,  προσθέτοντας ότι «ο Δήμος Χανίων στα πλαίσια της κοινωνικής του πολιτικής συγκεντρώνει μέχρι την Μεγάλη Τετάρτη είδη τροφίμων και όχι μόνο, στα γραφεία του, στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου για να σταθεί δίπλα σε όλους που μας έχουν πραγματικά ανάγκη».

p1