Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

4/3/2011, Επιστολή Δημάρχου Χανίων, Μ. Σκουλάκη, στον Υπουργό Πολιτισμού για την παραχώρηση της κυριότητας των ακινήτων των Τάφων των Βενιζέλων και των Αγίων Αποστόλων στο Δήμο Χανίων

04.03.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 03:03

 

Την παραχώρηση κατά πλήρη κυριότητα της ιδιοκτησίας των Τάφων των Βενιζέλων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα στο Δήμο Χανίων ζητά με σημειρνή επιστολή του προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλο Γερουλάνο, ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης.

 

Ο Δήμαρχος Χανίων σημειώνει στην επιστολή του ότι «ήδη από  το 2005, μεταξύ της ΕΤΑ και του Δήμου Χανίων, είχε υπογραφεί σύμβαση χρησιδανείου, σύμφωνα με την οποία ο χώρος των Τάφων των Βενιζέλων παραχωρείται στον Δήμο Χανίων για αόριστο διάστημα. Κατόπιν τούτου, παρακαλούμε όπως ξεκινήσει άμεσα η απαιτούμενη διαδικασία».

 

Παράλληλα ο Δήμαρχος Χανίων, σε δεύτερη επιστολή του προς τον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, ζητά να ξεκινήσει άμεσα η απαιτούμενη διαδικασία για την παραχώρηση της κυριότητας από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης (ΕΤΑ) στο Δήμο Χανίων και της περιοχής των Αγίων Αποστόλων.