Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

10/8/2011, Συνάντηση Δ.Σ. Ναυτικού Ομίλου Χανίων με Δήμαρχο Χανίων, Μ. Σκουλάκη

10.08.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 01:08

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, είχαν σήμερα Τετάρτη 10/8/2011 το πρωί, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, με αφορμή τη λήξη των πανελληνίων πρωταθλημάτων, στα οποία ο Ν.Ο.Χ. αναδείχθηκε ένα από τα κορυφαία σωματεία της Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο Γραφείο του Δημάρχου, παρουσία του εντεταλμένου συμβούλου για τον αθλητισμό, Νίκου Βλαζάκη, τέθηκε το ζήτημα της περαιτέρω στήριξης των δράσεων του Ναυτικού Ομίλου από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία του Δημάρχου Χανίων με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή, δόθηκε η διαβεβαίωση ότι θα πραγματοποιηθεί σύντομα συνάντηση με τη διοίκηση του Ν.Ο.Χ., προκειμένου να εξεταστούν τα προβλήματα του Κολυμβητηρίου του Ε.Α.Κ., καθώς και το ζήτημα των τακτικών επιχορηγήσεων της Γενικής Γραμματείας προς το Ναυτικό Όμιλο.   

Ο κ. Σκουλάκης, τέλος, διαβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται σε στενή συνεργασία με τους φορείς και τους ανθρώπους του ναυταθλητισμού στα Χανιά, καθώς όπως τόνισε «η προαγωγή του αθλητισμού αποτελεί μέτρο σύγκρισης για το επίπεδο του πολιτισμού μιας κοινωνίας». 

p1