Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

6/9/2011, Σε Θερμό Κλίμα η Συνάντηση του Επιτίμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με τον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη

06.09.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 01:09

Συνάντηση με τον Επίτιμο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρωθυπουργό, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, είχε σήμερα Τρίτη 6/9/2011, το πρωί, ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, στο Δημοτικό Κατάστημα των Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο Χανίων για όλα τα θέματα, που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και για τα ζητήματα που προκύπτουν κατά την εφαρμογή του «Καλλικράτη».

«Όλοι εμείς οι Χανιώτες είμαστε στη διάθεση του Δημάρχου, προκειμένου να τον βοηθήσουμε στην προσπάθεια την οποία κάνει και στην οποία του εύχομαι καλή επιτυχία. Θα είμαι πάντα βοηθός και συμπαραστάτης» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην Πρωθυπουργός, εξάροντας τη λειτουργία του Δήμου Χανίων τόσο κατά το παρελθόν όσο και σήμερα.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χανίων χαρακτήρισε την επίσκεψη του Επιτίμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας χρήσιμη και εποικοδομητική.
«Είναι σημαντικό να συζητάς με έναν άνθρωπο, που έχει θητεύσει στη δημόσια ζωή πολλές δεκαετίες και ο οποίος έχει μεγάλη γνώση των τοπικών προβλημάτων. Προχωρήσαμε σε ανταλλαγή απόψεων, τον ενημέρωσα για όλα τα θέματα, που βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ θεωρώ πάρα πολύ σημαντική τη στήριξη του στις προσπάθειες μας» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Σκουλάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε σήμερα, ολοκληρώνοντας την παραμονή του στην πόλη μας στο πλαίσιο των θερινών του διακοπών, τους εκπροσώπους των τοπικών αρχών, ξεκινώντας από τον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη.

p1

p2