Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

23/6/2011, Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, για τα θέματα του Παλαιού Νοσοκομείου: Τη Δευτέρα 27/6/2011

23.06.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 02:06

Το ζήτημα της κατεδάφισης του κτιρίου του παλαιού Νοσοκομείου και της προώθησης της ένταξης του έργου της νέας Πρωτοβάθμιας Μονάδας Υγείας στο ΕΣΠΑ θα συζητήσει ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, τη Δευτέρα 27/6/2011, σε συνάντηση, που θα έχει με την πολιτική ηγεσία και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

 

Όπως γνωστοποίησε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων στόχος του είναι να εκδοθεί η Απόφαση κατεδάφισης, το ποσό της οποίας έχει εκτιμηθεί στα 517.000 €, σύμφωνα με την από 8/6/2011 Απόφαση της ΔΕΠΑΝΟΜ.

 

«Αναμένεται η απόφαση του Γενικού Γραμματέα μετά από εισήγηση των υπηρεσιακών παραγόντων για το εν λόγω ποσό. Τα χρήματα μπορούν να χορηγηθούν εκ νέου στη ΔΕΠΑΝΟΜ ή στο Νοσοκομείο και να υπογραφεί προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Χανίων, ώστε ο Δήμος να είναι ο φορέας κατεδάφισης του κτιρίου».

 

Ο κ. Σκουλάκης επεσήμανε ότι θα ενημερώσει πλήρως για τις ενέργειες του το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, το οποίο και θα αποφασίσει για τον τρόπο της κατεδάφισης του παλαιού Νοσοκομείου.