Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

30/12/2011, Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα από τη Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων και Τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων : Στον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη

30.12.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 12:12

Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα Παρασκευή, 30/12/2011, το πρωί, στον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, στους Αντιδημάρχους και τους υπαλλήλους του Δήμου η Φιλαρμονική του Δήμου Χανίων και τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

 

Ο Δήμαρχος Χανίων προσέφερε παραδοσιακό κέρασμα και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία και ειρήνη, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Εν όψει της έλευσης του νέου έτους ο κ. Σκουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Αφήνουμε πίσω μας μια χρονιά, που μας ταλαιπώρησε, λόγω της άσχημης οικονομικής συγκυρίας και όχι μόνο.

Στην αυγή του 2012 θα πρέπει να αναζητήσουμε την ελπίδα και τη θετική σκέψη σαν αντίδραση σ’ ότι μας πίεσε. Θα πρέπει να επιστρατεύσουμε τις δυνάμεις μας και να προχωρήσουμε μπροστά. Να ξαναβρούμε τη χαμένη μας αυτοπεποίθηση και να αντιστρέψουμε ό,τι αρνητικό έχουμε γύρω μας, κάνοντας το θετικό.

Η δημοτική αρχή των Χανίων είναι αποφασισμένη να πρωτοστατήσει σ’ αυτή την προσπάθεια. Θα δώσουμε τη μάχη, ώστε το 2012 κόντρα σ’ όλες τις αρνητικές προβλέψεις να είναι μια χρονιά δημιουργίας και ελπίδας, μια χρονιά που θα πάει τον τόπο μας μπροστά.

Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, με δύναμη και προκοπή.

Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2012».

p1

p2

p3