Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

18/8/2011, Έπαινος και Τιμητική Πλακέτα στις Αθλήτριες Φιλιώ Μανωλιουδάκη και Ηλέκτρα Ψούνη από τον Δήμο Χανίων

18.08.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 02:08

Τις δύο Χανιώτισσες αθλήτριες, Φιλιώ Μανωλιουδάκη και Ηλέκτρα Ψούνη, που κατέκτησαν την πρώτη θέση με την Εθνική Ελλάδας Υδατοσφαίρισης Γυναικών (Εθνική πόλο), στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης τίμησε σήμερα, Πέμπτη 18/8/2011 το μεσημέρι, ο Δήμος Χανίων. 

Στο πλαίσιο ειδικής βράβευσης ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, απένειμε στις αθλήτριες έπαινο καθώς και τιμητική πλακέτα με το λογότυπο του Δήμου Χανίων, συγχαίροντας τις παράλληλα για την ξεχωριστή τους διάκριση.

 

  • ·

«Είναι χρέος για τον Δήμο Χανίων να τιμά τους ανθρώπους του τόπου μας, που μας κάνουν όλους υπερήφανους με τις διακρίσεις και τις επιδόσεις τους. Τα δύο κορίτσια μας, η Φιλιώ Μανωλιουδάκη και η Ηλέκτρα Ψούνη κατάφεραν να μας συγκινήσουν όλους», τόνισε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων, προσθέτοντας ότι πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία, που την είχε ανάγκη όλη η Ελλάδα, καθώς οι αθλήτριες έδωσαν το παράδειγμα και οι Έλληνες όταν αγωνίζονται με ομαδικό πνεύμα τα καταφέρνουν. 

Ο κ. Σκουλάκης συνεχάρη τους γονείς και τους προπονητές των αθλητριών, τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων και τα ιδρυτικά του στελέχη, καθώς και όλη την ομάδα για τη σπουδαία διάκριση.

Οι αθλήτριες ευχαρίστησαν από την πλευρά τους για τη μεγάλη τιμή της βράβευσης από τον Δήμαρχο Χανίων, εκφράζοντας παράλληλα τη χαρά και την ηθική τους ικανοποίηση για το γεγονός ότι η διάκριση τους έκανε υπερήφανους όλους τους Έλληνες.

p1

p2

p3