Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

16/6/2011, Διαγωνισμός Πρωτότυπης Καλλιτεχνικής Έκφρασης και Δημιουργίας με Ανακυκλώσιμα Υλικά: Εκδήλωση στα Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου υπό την Αιγίδα του Δήμου Χανίων

16.06.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 10:06

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός πρωτότυπης καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας με ανακυκλώσιμα υλικά, που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Θεοδωρόπουλου, υπό την αιγίδα του Δήμου Χανίων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος.

«Ο Δήμος Χανίων, με αίσθημα ευθύνης, φροντίζει καθημερινά μέσω των αρμόδιων υπηρεσιών του, για τη σωστή διαχείριση του περιβάλλοντος», τόνισε η Αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδια για θέματα παιδείας, Χρυσούλα Χατζηδάκη, κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, καλώντας παράλληλα όλους τους δημότες να συνδράμουν στην προσπάθεια για ένα πιο υγιές περιβάλλον.

«Ας προσπαθήσουμε για μία διαμόρφωση περιβαλλοντικής συνείδησης ιδιαίτερα στις νεότερες γενιές, η οποία θα μας οδηγήσει σε ένα νέο τρόπο ζωής, βασισμένο στο σεβασμό του κόσμου, που μας περιβάλλει», κατέληξε στην ομιλία της η κα. Χατζηδάκη.   

Στον διαγωνισμό έλαβαν μέρος παιδιά των Δημοτικών Σχολείων του Νομού Χανίων, ατομικά ή ομαδικά, δημιουργώντας χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, με πρώτη ύλη ανακυκλώσιμα υλικά (χαρτοσακούλες, χάρτινες ή μεταλλικές συσκευασίες και άλλα).

Στο τέλος του διαγωνισμού κριτική επιτροπή αξιολόγησε τα έργα και απένειμε  βραβεία. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι παρέλαβαν έπαινο συμμετοχής από τον Δήμο Χανίων και αναμνηστικό δώρο. 

Μετά το πέρας του διαγωνισμού και των βραβεύσεων ακολούθησε γιορτή με μουσική και παιχνίδια.

 p1

p2