Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

12/8/2011, Υποδοχή Μελών Τμήματος Κανόε Καγιάκ Ν.Ο.Χ. από τον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη

12.08.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 12:08

Τα μέλη του τμήματος κανόε καγιάκ του Ναυτικού Ομίλου Χανίων τίμησε σήμερα, Παρασκευή 12/8/2011, το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξης σπριντ, που διεξήχθη στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου. 

Κατά τη διάρκεια συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κατάστημα των Χανίων, παρουσία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, Χριστίνας Φραγκογιάννη, και του εντεταλμένου συμβούλου σε θέματα Αθλητισμού, Νίκου Βλαζάκη, ο κ. Σκουλάκης συνεχάρη τους αθλητές και τις αθλήτριες και όλους όσους συνέβαλαν στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, καθώς, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «το καλύτερο μήνυμα, που μπορούμε να λάβουμε αυτή την περίοδο είναι η ελπίδα, που έρχεται από τα παιδιά μας».

Ο Δήμαρχος Χανίων χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη διάκριση της ομάδας και πρόσθεσε ότι θα στηρίξει την προσπάθεια, που καταβάλλεται, καθώς στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής περιλαμβάνεται η καλλιέργεια και η ανάπτυξη του αθλητισμού.

Από την πλευρά του ο Έφορος του Τμήματος Κανόε Καγιάκ, Δημήτρης Καλλιβρετάκης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Χανίων για την υποδοχή των αθλητών και των αθλητριών. «Έχουμε την τιμή να μας υποδέχεται ο πρώτος πολίτης της πόλης, να συγχαίρει τα παιδιά, που έφεραν την διάκριση, κατακτώντας την υψηλότερη θέση στην Ελλάδα στο πρωτάθλημα ανάπτυξης, Παράλληλα, η τιμή αυτή τονώνει και εμάς να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια των παιδιών, που έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καλλιβρετάκης.

p1