Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

12/8/2011, Συνάντηση Δημάρχου Χανίων, Μ. Σκουλάκη, με Πρόεδρο Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Μ. Χριστάκη: Το Σάββατο 13/8/2011

12.08.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 02:08

Συνάντηση με το Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Χανίων, Γαβριήλ Κουρή, θα έχει το Σάββατο 13/8/2011, στις 11.00 πμ, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», Μιχάλης Χριστάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων, θα εξεταστούν θέματα εφαρμογής του μεταρρυθμιστικού πλαισίου του «Καλλικράτη» για την Τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και ζητήματα που συνδέονται με την αναδιοργάνωση και τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας των Δημοτικών Υπηρεσιών.

 

Σημειώνεται ότι η Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης “Κλεισθένης” είναι Αστική Εταιρεία Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα, με σκοπό τη διαρκή επικοινωνία, τη δικτύωση, την ενίσχυση της συνεργασίας και τη μεταφορά τεχνογνωσίας μεταξύ των Γενικών Γραμματέων των Δήμων.

 

*** Δηλώσεις προς τα ΜΜΕ θα γίνουν στις 11.45 πμ