Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

26/10/2011, Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις στον Δήμο Χανίων κατά τον Εορτασμό της Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

26.10.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 02:10

Από το Τμήμα Φωτεινής Σηματοδότησης, Ηλεκτροφωτισμού – Οδοσήμανσης και Κυκλοφοριακών Θεμάτων του Δήμου Χανίων ανακοινώνεται το πρόγραμμα  κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.

 

Δημοτική Ενότητα Χανίων

 

α) Απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση κάθε οχήματος από τις 08.00 το πρωί μέχρι το πέρας της παρέλασης στις οδούς:

 ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Χ. ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΡΗ , ΧΑΛΗΔΩΝ, ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ μέχρι τη διασταύρωση με την οδό ΚΥΔΩΝΙΑΣ.

 

β) Απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση κάθε οχήματος από τις 10.00 το πρωί μέχρι το πέρας της παρέλασης στις οδούς: ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ και στη διασταύρωση της με την οδό ΤΣΟΝΤΟΥ ΒΑΡΔΑ μέχρι την ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ στο τμήμα που ανήκει στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣ, επί της ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.

 

γ) Απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση κάθε οχήματος στην οδό ΒΑΛΑΩΡΙΤΟΥ κατά την 27η -10-2011 και από τις 08.00 το πρωί  μέχρι το πέρας των καταθέσεων στεφάνων στο Μνημείο και κατά την 28η -10-2011 από τις 08.00 το πρωί μέχρι το πέρας της παρέλασης. Η απαγόρευση ισχύει και για τον πέριξ του Μνημείου χώρο.

 

δ) Των παραπάνω απαγορεύσεων εξαιρούνται τα οχήματα των επισήμων, καθώς και αυτά που μεταφέρουν προσωπικό, που παίρνει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις της Εθνικής Επετείου.

 

ε) Η αστική συγκοινωνία ΝΕΑΣ ΧΩΡΑΣ - ΛΕΝΤΑΡΙΑΝΩΝ κατά την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου 2011 θα εκτελείται από τις 08.00 το πρωί μέχρι το πέρας της παρέλασης μέσω των οδών:

ΣΕΛΙΝΟΥ - ΚΥΔΩΝΙΑΣ - ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ - ΗΓ. ΓΑΒΡΙΗΛ - Κ. ΜΑΝΟΥ - ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - ΛΕΝΤΑΡΙΑΝΑ και επιστροφή μέσω των οδών: ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - ΓΙΑΜΠΟΥΔΑΚΗ - ΝΕΑΡΧΟΥ- ΣΟΛΩΜΟΥ - Μ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ - Κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ - ΠΛΑΤΕΙΑ 1866 - ΣΚΑΛΙΔΗ - ΣΕΛΙΝΟΥ - ΝΕΑ ΧΩΡΑ.

 

στ) Η αστική συγκοινωνία ΧΑΝΙΩΝ-ΣΟΥΔΑΣ θα εκτελείται κατά την ίδια ημέρα και ώρες μέσω των οδών: ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ, με αφετηρία  το ύψος της γεφυροπλάστιγγας, ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – ΣΟΥΔΑ και επιστροφή μέσω των οδών: ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - ΝΕΑΡΧΟΥ - ΣΟΛΩΜΟΥ - Μ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ - Κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ - ΚΥΔΩΝΙΑΣ – ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ.

 

ζ) Η αστική συγκοινωνία ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ (με αφετηρία το ύψος της γεφυροπλάστιγγας) ΗΓ. ΓΑΒΡΙΗΛ  και επιστροφή  μέσω των οδών: Κ. ΜΑΛΛΙΝΟΥ - ΝΕΑΡΧΟΥ - ΣΟΛΩΜΟΥ - Μ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ - Κ. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ - ΚΥΔΩΝΙΑΣ - ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ.

 

η) Η υπεραστική συγκοινωνία ΧΑΝΙΩΝ - ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ θα εκτελείται κατά την ίδια ημέρα και ώρες μέσω των οδών: ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ, με αφετηρία το πρώην καφενείο ΡΕΜΒΗ.

 

θ) Η αστική συγκοινωνία ΧΑΛΕΠΑΣ θα εκτελείται κατά την ίδια ημέρα και ώρες με αφετηρία  το πρώην καφενείο ΡΕΜΒΗ - ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ, κ. λ. π.

 

Δημοτική Ενότητα Ελ. Βενιζέλου

 

Απαγορεύεται η κυκλοφορία και στάθμευση κάθε οχήματος στην οδό ΧΡΥΣΟΠΗΓΗΣ, μπροστά από την Ιερά Μονή, από τις 10.00 έως το πέρας της παρέλασης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις παράπλευρες οδούς.

 

Δημοτική Ενότητα Σούδας  

 

Απαγορεύεται η κυκλοφορία και στάθμευση κάθε οχήματος στις οδούς: ΕΛΛΗΣ – ΠΛΩΤΑΡΧΟΥ ΜΑΡΙΔΑΚΗ – ΕΘΝ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ (από ΙΝΚΑ προς Πάνω Σούδα) από τις 10.00 έως το πέρας της παρέλασης. Η λήξη της παρέλασης θα γίνει στην πλατεία της Πάνω Σούδας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις παράπλευρες οδούς.

 

Δημοτική Ενότητα Νέας Κυδωνίας

 

Απαγορεύεται η κυκλοφορία και στάθμευση κάθε οχήματος στην οδό ΔΑΣΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ στη Χρυσή Ακτή από τις 10.00 μέχρι το πέρας της παρέλασης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις παράπλευρες οδούς.