Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011 | 13/12/2011 02:12

13/12/2011, Επίσκεψη Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, στον Χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων: Σε εξέλιξη οι Εργασίες Ανακατασκευής

Το οίκημα επί της οδού Περίδου, όπου βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργασίες για τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 13/12/2011, το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο αρμόδια για θέματα Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας, Χρυσούλα Χατζηδάκη, και την Κοινωνική Λειτουργό, Ελένη Κτενιαδάκη.

 

Ο κ. Σκουλάκης ενημερώθηκε για τις εργασίες, που απαιτούνται, προκειμένου να ξεκινήσει η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ώστε να καλυφθούν πρωτογενείς ανάγκες επιβίωσης συμπολιτών μας και οικογενειών, που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, ενώ όπως ο ίδιος τόνισε στόχος της δημοτικής αρχής είναι η άμεση λειτουργία της εν λόγω δομής.

 

«Είναι καθήκον όλων μας να συμβάλουμε, ώστε να ενισχυθεί η κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη σε μια πόλη, που η κοινωνία της έχει να επιδείξει πλούσια δράση και εθελοντισμό. Δύσκολο το εγχείρημα αλλά επιβεβλημένο. Έχω την πεποίθηση ότι όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε» επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Χανίων.

 

Σημειώνεται ότι ο χώρος παραχωρήθηκε στον Δήμο Χανίων από την Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Κυρίας των Αγγέλων Γουβερνέτου, ενώ ήδη η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου έχει εκπονήσει μελέτη ανακατασκευής του χώρου, με τις εργασίες να υλοποιούνται και με τη συνδρομή της Εταιρείας «Κρητικά Ακίνητα».

 

Τέλος, ο Δήμος Χανίων ευχαριστεί θερμά την Ομάδα Εθελοντικής Υποστήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που ήδη έχει ενεργοποιηθεί, και καλεί όσους ενδιαφέρονται να συνεργαστούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα της Κοινωνικής Υπηρεσίας: 28213/41790 και 28213/41626.

p1

p2