Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

29/9/2011, Θερμή υποδοχή από τον Δήμο Χανίων: Στο λιμάνι της Σούδας το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Constellation, της εταιρίας Celebrity Cruises

29.09.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 02:09

Στο λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε σήμερα Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 08:00 π.μ. το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Constellation της εταιρίας  Celebrity Cruises, με περισσότερους  από 2.000 επιβάτες

 

Το Constellation ήλθε για πρώτη φόρα στη Σούδα, ενώ κρουαζιερόπλοια της ίδιας εταιρίας θα αφιχθούν ακόμη 5 φορές μέχρι τέλος Νοεμβρίου 2011.

 

Το κρουαζιερόπλοιο υποδέχτηκε στο λιμάνι της Σούδας με παραδοσιακή μουσική και χορό,  αντιπροσωπεία του Δήμου Χανίων, με επικεφαλής το Δήμαρχο κ Μανώλη Σκουλάκη, ενώ στους επισκέπτες διανεμήθηκαν τοπικά προϊόντα, και  προσφέρθηκε μικρό παραδοσιακό κέρασμα, προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων.

 

Κατά την επίσκεψη στο πλοίο, ο Δήμαρχος Χανίων, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το πλήρωμά του και ειδικότερα, με τους: FRANTZIS   NIKOLAOS   MASTER, BRACKENBURY   JULIAN   HOTEL DIRECTOR, POLITSIS NIKOLAOS  CHIEF ENGINEER και TRIFYLLIS CHRISTOS STAFF CAPTAIN.

 

Ακολούθησαν ανταλλαγή δώρων και αναμνηστικής πλακέτας με τον κυβερνήτη του πλοίου.

 

Το Celebrity Constellation,  ανήκει στην κατηγορία Millennium η οποία είναι πολύ μπροστά από την εποχή της.

 

Στο πλοίο Celebrity Constellation η κάθε  λεπτομέρεια είναι ρυθμισμένη. Υπάρχει ένα αχανές κεντρικό αίθριο με 11 καταστρώματα καθώς  και  ένα γυάλινο ασανσέρ που να προεξέχει από την πλαϊνή πλευρά του πλοίου.

 

Για τους λάτρεις του Γκουρμέ φαγητό υπάρχουν  βραβευμένα  εστιατόρια  σπεσιαλιτέ, ξεχωριστά θέματα  σε κάθε πλοίο, και με  πρότυπη χειροποίητη ξύλινη επένδυση από το διάσημο εστιατόριο του RMS Olympic.

 

Επίσης  εντυπωσιακά είναι τα εστιατόρια Tuscan Grille και Bistro on Five , το δροσερό Café al Bacio & Gelateria. το ειδυλλιακό Martini bar , το Θερμοκήπιο, ένα ανθοπωλείο και θερμοκήπιο με θέα προς τη θάλασσα που δημιουργήθηκε για την εταιρία Celebrity με τη βοήθεια του διακοσμητή ανθέων του  Παρισιού – Emilio Robba, το michael’s Club,  ένα τζαζ πιάνο μπαρ,  και η Πισίνα θαλασσοθεραπείας. 

 

Το κρουαζιερόπλοιο  παρέμεινε  στο λιμάνι της Σούδας έως τις 17:00μ.μ.

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

Στο μεταξύ, ο Δήμος Χανίων αισθάνεται, για μία ακόμη φορά, την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλες τις τοπικές επιχειρήσεις, τους συνεταιρισμούς, τους συλλόγους αλλά και κάθε ένα από τους εθελοντές/ντριες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του, συμμετέχοντας – μέσω της προσφοράς τοπικών προϊόντων ή και υπηρεσιών – στις πρωτοβουλίες και προσπάθειες του Δήμου για την βέλτιστη υποδοχή, εξυπηρέτηση και πληροφόρηση των επισκεπτών κρουαζιέρας στο τόπο μας.   

     

Η ανταπόκριση αυτή, επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι εκπρόσωποι της τοπικής επιχειρηματικής δραστηριότητας προς την Αυτοδιοίκηση και δη το Δήμο Χανίων, διαμορφώνοντας τις προϋποθέσεις για την διαμόρφωση περαιτέρω συνεργιών –και σε άλλα επίπεδα – για την τοπική ανάπτυξη, συνοχή και πρόοδο.Η λίστα με τους χορηγούς που συνεισέφεραν στην προσπάθεια του Δήμου για την υποδοχή και εξυπηρέτηση των επισκεπτών του πλοίου « Celebrity Constellation" " που αφίχθηκε  στα Χανιά - στις 29 Σεπτεμβρίου 2011 είναι

 

1.      ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΧΑΝΙΩΝ

 

2.      ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ  ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΩΝ "Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ"

 

3.       ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

 

4.      ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ  ΧΑΝΙΩΝ

p1

p2

p3