Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011 | 20/12/2011 01:12

20/12/2011, Από τον Δήμο Χανίων και τον Λαογραφικό Όμιλο: Χριστουγεννιάτικη Αποσπερίδα

Με σκοπό την ενίσχυση των δράσεων του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας», ο Δήμος Χανίων και ο Λαογραφικός  Όμιλος Χανίων, διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη αποσπερίδα, αύριο Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 8 μ.μ. στο κινηματοθέατρο «Mega Place» στον Βλητέ.

 

Η εκδήλωση -  την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης Μανώλης Κακλής - περιλαμβάνει ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, με τον Μανώλη Αγγελάκη στη λύρα, τον Γιώργο και Μιχάλη Φράρο στα λαγούτα και τον Γιωρίκα Διαμαντή στην ποντιακή λύρα. Το νόημα της γιορτής θα αποδώσει ο μαντιναδολόγος, Νεκτάριος Λεουνάκης.

 

Κάλεσμα προς τους Χανιώτες να παραβρεθούν στην εκδήλωση, απηύθυνε σε συνέντευξη Τύπου, σήμερα Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011 στο Δημοτικό Κατάστημα Χανίων ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για πολιτιστικά θέματα  Δημήτρης Λειψάκης, επισημαίνοντας ότι «όταν μία εκδήλωση συνδυάζεται με ένα ιερό σκοπό, όπως η ενίσχυση του “Ορίζοντα”, τότε επιβάλλεται ο Δήμος να είναι πάντα μπροστάρης».

 

«Στόχος μας είναι να δώσουμε λίγη χαρά στα παιδιά που πονάνε», τόνισε ο πρόεδρος του Λαογραφικού Ομίλου Χανίων, Γιάννης Αγιασμενάκης, ευχόμενος καλή δύναμη στον «Ορίζοντα» για να συνεχίζει το σημαντικό έργο του.

 

Τέλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου «Ορίζοντας», Σπύρος Αδοντάκης, υπογράμμισε την ανάγκη «να θυμόμαστε και μετά τις γιορτές τους συνανθρώπους μας που μας χρειάζονται και που θα συνεχίσουν να έχουν προβλήματα».

 

Σημειώνεται ότι η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, με προαιρετική εισφορά ενίσχυσης του Συλλόγου «Ορίζοντας» και πραγματοποιείται με τη συμπλήρωση 10 τευχών του περιοδικού «Ζάλα».

p1