Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011 | 17/10/2011 02:10

17/10/2011, Επίσκεψη στο Κλειστό Κολυμβητήριο στο Ακρωτήρι: Από κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

Κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011 το Δήμο Χανίων, μετά από σχετικό αίτημα του Δημάρχου, Μανώλη Σκουλάκη, με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό λεηλασίας το οποίο σημειώθηκε στο  χώρο του Κλειστού Κολυμβητηρίου Ακρωτηρίου.

 

Νωρίς το πρωί, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Χανίων, με την συμμετοχή του κ. Δημάρχου M. Σκουλάκη, των αρμόδιων Αντιδημάρχων Μ. Λιονάκη, Δ. Λειψάκη, Κ. Πρωτοπαπαδάκη, Μ. Κεμεσίδη, και Ν. Ξυνίδη, του εντεταλμένου Δημοτικού Συμβούλου Ν. Βλαζάκη,  καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων.

 

Ακολούθησε επίσκεψη του κλιμακίου της Γ.Γ.Α. στο Κλειστό Κολυμβητήριο, προκειμένου να καταγραφούν οι ζημιές οι οποίες προκλήθηκαν κατά την πρόσφατη κλοπή.

 

Αύριο, Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011, αναμένεται να γίνει μία πρώτη ενημέρωση της Δημοτικής Αρχής, για τα αποτελέσματα της επιτόπιας αυτοψίας του κλιμακίου στο Κλειστό Κολυμβητήριο.

 

Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι, ο Δήμαρχος Χανίων, πριν ακόμη από τη λεηλασία του Κλειστού Κολυμβητηρίου, είχε ζητήσει την πραγματοποίηση επίσκεψης κλιμακίου από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο χώρο, προκειμένου   να  γίνει καταγραφή του εξοπλισμού του Κολυμβητηρίου και συνολική δοκιμή λειτουργίας  των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού του έργου, ώστε εν συνεχεία, να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την παραχώρηση της χρήσης  του, στον Δήμο Χανίων.

p1