Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

30/5/2011, Εκστρατεία Εθελοντικών Καθαρισμών παραλιών, στις 30 και 31 Μαΐου 2011: Από τον Δήμο Χανίων

30.05.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 08:05

Ο Δήμος Χανίων, στα πλαίσια των περιβαλλοντικών του πρωτοβουλιών για την προστασία του περιβάλλοντος και με αφορμή τη δράση «Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2011», διοργανώνει - σε συνεργασία με περιβαλλοντικούς φορείς, εθελοντικές οργανώσεις και πολίτες, Εκστρατεία Εθελοντικών Καθαρισμών παράκτιων περιοχών, τη Δευτέρα 30 και την Τρίτη 31 Μαΐου 2011, δράσεις οι οποίες είχαν αναβληθεί την περασμένη εβδομάδα λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

 

Πιο συγκεκριμένα:     

  • Τη Δευτέρα 30/5/2011 και ώρα 10.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας της Νέας Χώρας. Στο πλαίσιο αυτό καλούνται πολίτες, μαθητές των σχολείων της πόλης των Χανίων, μέλη κοινωνικών φορέων και εθελοντικών οργανώσεων να στηρίξουν την εν λόγω πρωτοβουλία και να συνδράμουν την προσπάθεια καθαρισμού της ακτής της Νέας Χώρας, απομακρύνοντας άχρηστα αντικείμενα και σκουπίδια.

 

  • Τη Τρίτη 31/5/2011 και ώρα 10.00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας των Αγίων Αποστόλων. Στο πλαίσιο αυτό καλούνται πολίτες, μαθητές των σχολείων της δημοτικής ενότητας Ν. Κυδωνίας, μέλη κοινωνικών φορέων και εθελοντικών οργανώσεων να στηρίξουν την εν λόγω πρωτοβουλία και να συνδράμουν στην προσπάθεια καθαρισμού των ακτών, ευπρεπίζοντας το χώρο και απομακρύνοντας άχρηστα αντικείμενα και σκουπίδια.

Σε όσους συμμετάσχουν στις περιβαλλοντικές δράσεις του Δήμου θα διανεμηθεί έντυπο περιβαλλοντικό υλικό.

Χορηγός και υποστηρικτής των παραπάνω περιβαλλοντικών δράσεων του Δήμου Χανίων είναι ο Προμηθευτικός και Καταναλωτικός Συνεταιρισμός μελών ΙΝΚΑ.