Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011 | 10/02/2011 08:02

10/2/2011, Σε θετικό κλίμα η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, με τον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη

Σε κλίμα συναίνεσης πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη, με τον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, σήμερα Τετάρτη 09/2//2011, το μεσημέρι, στο Δημοτικό Κατάστημα των Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, καθώς υπήρξε πολυετής κοινή κοινοβουλευτική διαδρομή των δύο ανδρών, ο κ. Σκουλάκης ενημέρωσε τον κ. Κουβέλη για την εφαρμογή του προγράμματος «Καλλικράτης» στον Δήμο Χανίων και προχώρησε σε σύντομη παρουσίαση του σχεδιασμού της δημοτικής αρχής. 

«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδέχομαι στον Δήμο Χανίων τον φίλο μου από τα παλιά, άξιο εργάτη του Κοινοβουλευτισμού, Φώτη Κουβέλη, με τον οποίο είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ για πολλά χρόνια στο Κοινοβούλιο, σε μια προσπάθεια εξεύρεσης λύσεως σε πολλά κοινωνικά θέματα και κυρίως στο ζήτημα των ναρκωτικών» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουλάκης. Ο Δήμαρχος Χανίων συμπλήρωσε ότι εξέθεσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς τα προβλήματα του νέου «Καλλικρατικού» Δήμου, ενώ παράλληλα τον ενημέρωσε για τη συνεργασία, που έχει ζητήσει από τους Γραμματείς των Νομαρχιακών Επιτροπών όλων των Κοινοβουλευτικών Κομμάτων του Νομού.

Ο κ. Σκουλάκης παραδέχτηκε ότι υπάρχουν οικονομικά προβλήματα, ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι με τους σωστούς χειρισμούς σύντομα θα γίνουν ορατά τα αποτελέσματα των προσπαθειών, που καταβάλλονται. 

Από την πλευρά του ο κ. Κουβέλης δήλωσε ότι είναι ιδιαίτερη η χαρά της συνάντησης του με τον Δήμαρχο Χανίων, αφού συνδέονται με κοινή διαδρομή συμφωνιών και διαφωνιών στη Βουλή. «Είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ από τον κ. Σκουλάκη για τα υπαρκτά προβλήματα αλλά και τις διεκδικήσεις του Δήμου Χανίων», τόνισε ο κ. Κουβέλης και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: «Λόγω της έλλειψης των αναγκαίων οικονομικών πόρων με την έναρξη της εφαρμογής του «Καλλικράτη» απαιτούνται συντονισμένες ενέργειες, που να χαρακτηρίζονται από διαφάνεια, προκειμένου να αναζητηθούν οι απαραίτητοι πόροι για την υλοποίηση του προγραμματισμού».

 

p1