Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011 | 26/10/2011 11:10

26/10/2011, Στον Δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, Μαραθωνοδρόμος από την Ορεστιάδα

Τον Δήμο Χανίων επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 26/10/2011, το πρωί, ο μαραθωνοδρόμος, Γιάννης Φιλιππίδης, έχοντας μπει στην τελική ευθεία του ταξιδιού - αγώνα, που ξεκίνησε στις 5 Μαΐου από την Ορεστιάδα.

 

Σκοπός της προσπάθειας του 55χρονου μαραθωνοδρόμου είναι η διάδοση μηνυμάτων ευαισθητοποίησης αναφορικά με τη δωρεά οργάνων, την εθελοντική αιμοδοσία και την ανάπτυξη οικολογικών συμπεριφορών.

 

Τον κ. Φιλιππίδη υποδέχθηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα αθλητισμού, Δημήτρης Λειψάκης, και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, Γαβριήλ Κουρής.  

 

«Με χαρά ως Δήμαρχος του “Καλλικρατικού” Δήμου Χανίων υποδέχτηκα στον Δημαρχείο τον μαραθωνοδρόμο, Γιάννη Φιλιππίδη, ο οποίος εδώ και πέντε μήνες με τις δικές του δυνάμεις έχει επισκεφθεί 38 Νομούς. Το μήνυμα για υγιεινή ζωή, εθελοντισμό, αιμοδοσία, δωρεά οργάνων είναι πάντοτε επίκαιρο, ειδικά στους δύσκολους καιρούς, που περνά η χώρα μας», τόνισε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων.

 

Από την πλευρά του ο κ. Φιλιππίδης γνωστοποίησε ότι το έναυσμα για την έναρξη της «διαδρομής – ζωής», όπως χαρακτήρισε την προσπάθεια του, το πήρε από συνανθρώπους μας, που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες. Έτσι, έχοντας διανύσει ήδη 4.520 χ.λ.μ. και περάσει από όλους τους Νομούς της Ηπειρωτικής Ελλάδας θα καταλήξει στη Σητεία, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης της νεολαίας, των συμπολιτών μας και των τοπικών αρχών. 

 

Ο Δήμαρχος Χανίων προσέφερε στον μαραθωνοδρόμο dvd και ενημερωτικά έντυπα του Δήμου.

p1

p2