Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

14/3/2011, Συνάντηση Ντ. Μπακογιάννη με Δήμαρχο Χανίων, Μ. Σκουλάκη

14.03.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 02:03

«Μεγάλη μεταρρύθμιση, που γίνεται σε μια πολύ δύσκολη οικονομικά στιγμή» χαρακτήρισε την εφαρμογή του προγράμματος «Καλλικράτης» η Πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, κατά την επίσκεψη της στο Δημοτικό Κατάστημα των  Χανίων σήμερα, Δευτέρα 14/3/2011.

 

Η κα. Μπακογιάννη επεσήμανε σε δηλώσεις της ότι «είναι βέβαιο ότι πρέπει να λειτουργήσουμε, όπως συνήθως λειτουργεί η Αυτοδιοίκηση, δηλαδή ενωτικά για να μπορέσουμε να στηρίξουμε τον Δήμο μακριά από λογικές διχαστικές» και πρόσθεσε ότι η προοπτική και η ανάπτυξη του Δήμου Χανίων είναι εξαιρετικά σημαντική και για την οικονομία του τόπου, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, την ανάπτυξη της πόλης των Χανίων.

 

«Δεν παύω να νιώθω Χανιώτισσα και να νιώθω ως άνθρωπος, που έχει υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση και ξέρω πόσο σημαντική είναι η καθημερινότητα για τους πολίτες και πόσο σημαντικό είναι να παρθούν αποφάσεις που δεν θα κάνουν ζημιά» υπογράμμισε η κα. Μπακογιάννη, τονίζοντας την ίδια στιγμή ότι  «υπάρχουν θέματα που μας ανησυχούν πάρα πολύ  με πρώτο θέμα την απόλυτη αδράνεια, που παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή στο θέμα της Εταιρείας Κρήτης - στο θέμα του Βόρειου Άξονα, ένα θέμα για το οποίο έχω προσωπικώς δεσμευτεί…και για κάποιες αποφάσεις σε επίπεδο πολιτικό, που αφορούν το θέμα της ενέργειας, που η Κρήτη θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτική για να μην παρασυρθεί σε λάθη».

 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, ευχαρίστησε την Πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας τόσο για την επίσκεψη στον Δήμο Χανίων όσο και για τη δέσμευση της για στήριξη των  προσπαθειών του Δήμου. «Ενημέρωσα την κα. Μπακογιάννη για τις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουμε τώρα στο ξεκίνημα της λειτουργίας του νέου «Καλλικρατικού» Δήμου, για τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου και του Νομού» τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων, προσθέτοντας ότι έλαβε τη διαβεβαίωση  ότι τόσο η ίδια η κα. Μπακογιάννη όσο και οι συνεργάτες της θα παρακολουθούν την εξέλιξη των θεμάτων και θα συμπαραστέκονται στις προσπάθειες της δημοτικής αρχής.

 

«Ευελπιστούμε ότι με τη συνένωση των δυνάμεων όλων μας και τη συστράτευση θα επιτύχουμε, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, τους στόχους μας» κατέληξε στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Χανίων.

 

Στη συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου Χανίων παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο ανεξάρτητος Βουλευτής, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, Γαβριήλ Κουρής και η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Χριστίνα Φραγκογιάννη. Μετά το τέλος της συνάντησης, ο Δήμαρχος Χανίων προσέφερε στην κα. Μπακογιάννη εκδόσεις του Δήμου Χανίων.

 

p1