Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

14/9/2011, Συναυλία με Τραγούδια της Έντιθ Πιάφ την Κυριακή 18/9/2011 στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων

14.09.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 12:09

Συναυλία με τη γνωστή Γαλλίδα ερμηνεύτρια, Chantal Calin, διοργανώνει ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με την Πρεσβεία του Βελγίου στην Ελλάδα, την Κυριακή 18/9/2011, στις 20.00, στην πλατεία του πρώην Λιμενικού Περιπτέρου, στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας με τίτλο: «Από την Piaf στην Calin» η γνωστή καλλιτέχνις θα ερμηνεύσει τραγούδια της E. Piaf, του J. Brel, του G. Moustaki, καθώς επίσης και δικά της.

Η συναυλία εντάσσεται στο πρόγραμμα πολιτιστικής δράσης «Τα Βέλγικα», μέσω του οποίου επιδιώκεται να δοθεί έμφαση στην εγγύτητα μεταξύ του Βελγίου και της Ελλάδας, δύο χωρών που ενώνονται με δεσμούς ειλικρινούς συνεργασίας, αμοιβαίου σεβασμού και κοινών αξιών.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο με κλασική μουσική, ενώ στόχος της Πρεσβείας του Βελγίου είναι η συνέχιση του και με άλλες μορφές μουσικής και καλλιτεχνικής έκφρασης.

Επόμενοι σταθμοί της πολιτιστικής δράσης είναι το Κηποθέατρο «Μάνος Χατζιδάκις» στο Ηράκλειο και το Μουσείο Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων στην Πλάκα.

Η είσοδος στον χώρο της συναυλίας είναι ελεύθερη.

 

Συνέντευξη Τύπου για τη διοργάνωση της συναυλίας θα παραχωρηθεί αύριο Πέμπτη 15/9/2011, στις 11.00, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

p1