Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

24/6/2011, Ημερίδα Εθελοντισμού στις 29/6/2011 στο ΚΑΜ: Από τον Δήμο Χανίων

24.06.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 02:06

Με σύνθημα «ο Δήμος μας είναι ανθρώπινος, ας τον κάνουμε ανθρωπινότερο, είναι όμορφος, ας τον κάνουμε ομορφότερο, είναι καθαρός ας τον κάνουμε καθαρότερο» ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, τίθεται επικεφαλής της ομάδας εθελοντισμού, που θα δημιουργηθεί στον Δήμο και θα δραστηριοποιείται στον τομέα της καθαριότητας, όπως γνωστοποιήθηκε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για την ημερίδα εθελοντισμού και ευαισθητοποίησης, που διοργανώνει ο Δήμος την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011 στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου. 

Όπως επεσήμανε μάλιστα ο Δήμαρχος Χανίων έμφαση θα δοθεί από τη συγκεκριμένη ομάδα στην καθαριότητα των αφοδευτηρίων του Δήμου, καθώς και στην εικόνα, που παρουσιάζουν οι γειτονιές και οι συνοικίες.

«Προς την κατεύθυνση της ενδυνάμωσης των κοινωνικών δεσμών κινείται και η απόφαση μας να προβλέψουμε υπηρεσιακή μονάδα Εθελοντισμού στο νέο Οργανισμό του Δήμου Χανίων», πρόσθεσε ο κ. Σκουλάκης, καλώντας όλους τους Δημότες να συμμετάσχουν ενεργά στις εθελοντικές ομάδες, που θα δημιουργηθούν.

Από την πλευρά της η αρμόδια Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας, Χρυσούλα Χατζηδάκη, γνωστοποίησε ότι το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Χανίων έχει δεχθεί ήδη πενήντα (50) αιτήσεις προσφοράς εθελοντικής εργασίας. Παράλληλα, η κα. Χατζηδάκη αναφέρθηκε στους διακεκριμένους επιστήμονες και τους ανθρώπους με ξεχωριστή παρουσία στον τομέα του εθελοντισμού, που θα δώσουν το παρόν στην ημερίδα.

Σημειώνεται, τέλος, ότι κατά τη διάρκεια της ημερίδας όποιος το επιθυμεί θα έχει τη δυνατότητα να συμπληρώσει αίτηση Εθελοντισμού για συμμετοχή στις δράσεις του Δήμου.

p1