Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

13/4/2011, Συνάντηση εκπροσώπων Δήμου Χανίων με υπεύθυνο λαμπαδηδρομίας SPECIAL OLYMPICS

13.04.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 08:04

Συνάντηση με τον υπεύθυνο λαμπαδηδρομίας των SPECIAL OLYMPICS ATHENS 2011, κ. Στέλιο Κωνσταντινίδη, είχαν σήμερα, Τρίτη 12 Απριλίου 2011, στο Δήμο Χανίων οι Αντιδήμαρχοι - και μέλη της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής των SPECIAL OLYMPICS - κ.κ. Δημήτρης Λειψάκης και Χρυσούλα Χατζηδάκη και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γαβριήλ Κουρής.         

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης υπηρεσιακοί παράγοντες από την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και πιο συγκεκριμένα τα μέλη της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής των SPECIAL OLYMPICS κα. Αικατερίνη Ζομπανάκη, Προϊσταμένη Τμήματος Δια Βίου Μαθήσης, Παιδείας και Απασχόλησης και η κα. Αθανασία Ζώτου, υπάλληλος του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης.           

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι του Δήμου Χανίων συζήτησαν με τον κ. Κωνσταντινίδη τις λεπτομέρειες της προετοιμασίας για την οργάνωση της τελετής υποδοχής φλόγας των Special Olympics στα Χανιά και των πολιτιστικών-κοινωνικών εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν αυτής καθώς και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας από το Δήμο Χανίων, έτσι ώστε η όλη τελετή να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Σημειώνεται ότι η Ολυμπιακή Φλόγα θα βρίσκεται στο Νομό Χανίων τη Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011.

p1