Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

14/2/2011, Χ. Χατζηδάκη:«Πιλότος» στην εφαρμογή διαδραστικών συστημάτων μάθησης το Γυμνάσιο Σούδας

14.02.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 01:02

Παρουσία της Αντιδημάρχου Χανίων Χρυσούλας Χατζηδάκη – αρμόδιας για θέματα Παιδείας -  ως εκπροσώπου του Δήμου Χανίων, πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα τα εγκαίνια λειτουργίας των νέων Διαδραστικών Ψηφιακών Πινάκων που απέκτησε το Γυμνάσιο Σούδας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».

«Η ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών στη μαθησιακή διδασκαλία του Γυμνασίου Σούδας, καθιστά το σχολείο πρωτοπόρο και πιλότο στην αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας στη σχολική καθημερινότητα», επισήμανε η κα. Χατζηδάκη, ευχόμενη «καλή επιτυχία στο έργο των εκπαιδευτικών προς όφελος των μαθητών αλλά και της βελτιστοποίησης του περιεχομένου της σχολικής γνώσης». Παράλληλα, εξέφρασε τα συγχαρητήριά της προς τον Δ/ντή και τον Σύλλογο Διδασκόντων γιατί με την δική τους εισήγηση και παραίνεση, η σχολική επιτροπή του Γυμνασίου Σούδας, στην οποία και η ίδια συμμετείχε, ενέκρινε ομόφωνα τη διεκδίκηση του προγράμματος».

Τέλος, σημειώνεται ότι το Γυμνάσιο Σούδας, είναι από τα πρώτα σχολεία που εφαρμόζουν τους διαδραστικούς πίνακες διδασκαλίας, όντας ταυτόχρονα σχολείο «πιλότος» για όλο το Ν. Χανίων.

p1