Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011 | 05/01/2011 02:01

5/1/2011, Εκδήλωση Αγιασμού και Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Εργαζομένων Δήμου Χανίων

Ο καθιερωμένος αγιασμός για την έλευση του νέου έτους και την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 5/1/2011 το μεσημέρι στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

 

Ο Δήμαρχος Χανίων, Εμμανουήλ Σκουλάκης, ευχήθηκε στους εργαζομένους να έχουν ένα δημιουργικό και παραγωγικό έτος, ενώ παράλληλα ζήτησε τη βοήθεια αλλά και την κατανόηση όλων, προκειμένου να γίνει ομαλά η μετάβαση στον νέο «καλλικρατικό» Δήμο.

 

Επίσης, ο κ. Σκουλάκης επεσήμανε για ακόμη μία φορά ότι θα βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων για την αντιμετώπιση των όποιων ζητημάτων προκύπτουν.

 

Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Χανίων και αρμόδιος για την εύρυθμη και αποτελεσματική λειτουργία των Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου, Μανούσος Λιονάκης, ευχήθηκε στους εργαζομένους για το νέο έτος, ενώ δεσμεύτηκε ότι και από τη νέα του θέση θα υπερασπίζεται τα δικαιώματα τους. Ο κ. Λιονάκης τόνισε ότι θεωρεί απαραίτητη τη συμβολή των εργαζομένων κατά τη διάρκεια της πρώτης φάσης υλοποίησης του «Καλλικράτη».

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Αντιδήμαρχοι Χανίων, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων και εργαζόμενοι από τους συνενούμενους Δήμους.