Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

6/9/2011, Συναυλία με την «Οκτάβα» στο Κατωχώρι Κεραμειών: Αύριο Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

06.09.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 01:09

Συναυλία διοργανώνουν ο Δήμος Χανίων και οι Πολιτιστικοί Φορείς των Κεραμειών αύριο, Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 8.30 μ.μ., στο Κατωχώρι Κεραμειών, με το χανιώτικο συγκρότημα «Οκτάβα».

Στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για τη Δημοτική Ενότητα Κεραμειών, Ελευθέριος Αμπαδιωτάκης, χαρακτήρισε τη συναυλία «κεντρική πολιτιστική εκδήλωση», που διοργανώνεται από τον Δήμο Χανίων και το σύνολο των πολιτιστικών συλλόγων και φορέων της περιοχής των Κεραμειών. «Έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα αρκετές εκδηλώσεις στη Δημοτική Ενότητα Κεραμειών, στο Κατωχώρι, τη Δρακώνα, τους Κάμπους, όπου πλήθος κόσμου στηρίζει την προσπάθεια των Συλλόγων και δίνει το παρόν», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Αμπαδιωτάκης, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους Χανιώτες

«Θεωρώ πολύ ευτυχές το γεγονός ότι οι πολιτιστικοί σύλλογοι των Κεραμειών συνεργάζονται μεταξύ τους και έχουν φέρει ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα για την προβολή της περιοχής τους» δήλωσε από την πλευρά του ο εντεταλμένος  Δημοτικός Σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Κεραμειών, Βασίλης Καστρινάκης.

Τέλος, ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για πολιτιστικά θέματα, Δημήτρης Λειψάκης, αναφέρθηκε στη δέσμευση της δημοτικής αρχής για πραγματοποίηση εκδηλώσεων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. «Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιείται η συγκεκριμένη εκδήλωση» υπογράμμισε ο κ. Λειψάκης, τονίζοντας ότι η ενότητα των ανθρώπων στα Κεραμειά σε θέματα πολιτισμού είναι σημαντική.

Σημειώνεται ότι η είσοδος για το κοινό στην εκδήλωση είναι ελεύθερη, ενώ θα υπάρξει και πλούσιο κέρασμα.

p1