Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011 | 01/08/2011 09:08

1/8/2011, Στη δράση καθαρισμού της παραλίας της Χρυσής Ακτής συμμετείχε ο Δήμαρχος Χανίων Μ. Σκουλάκης

Στη δράση καθαρισμού της παραλίας της Χρυσής Ακτής στη Δημοτική Ενότητα Ν. Κυδωνίας, που διοργάνωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και το ραδιόφωνο αυτού (ΣΚΑΪ 100.3) σε συνεργασία με το SKY 91.8, συμμετείχε ο Δήμαρχος Χανίων κ. Μανώλης Σκουλάκης. Η εν λόγω δράση έλαβε χώρα το Σάββατο 30 Ιουλίου με την υποστήριξη του Δήμου Χανίων ενώ αντίστοιχες δράσεις καθαρισμού διοργανώθηκαν από το ΣΚΑΪ σε όλη την επικράτεια.

 

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χανίων «ο Δήμος Χανίων και η Δημοτική Αρχή υποστηρίζουν και ενθαρρύνουν τέτοιες πρωτοβουλίες, από όπου και να προέρχονται, οι οποίες συμβάλλουν στην ανάδειξη των παραλιών μας και στην προστασία του περιβάλλοντος. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο καθαρισμός των ακτών μας, από πάσης φύσεως απορρίμματα, αποτελεί υπόθεση και υποχρέωση – αν θέλετε - όλων μας» ανέφερε ο κ. Σκουλάκης.

 

Το παρών στη δράση καθαρισμού έδωσαν επίσης από τη Δημοτική Αρχή, ο Αντιδήμαρχος κ. Λ. Αμπαδιωτάκης, ο Γ.Γ. του Δήμου κ. Γ. Κουρής και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος επί θεμάτων Καθαριότητας κ. Β. Καστρινάκης.

 p1