Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

11/3/2011, Συνάντηση Μ. Σκουλάκη με προϊστάμενο ΕΟΤ Περιφέρειας Κρήτης: Για τη συστέγαση των υπηρεσιών τουρισμού Δήμου Χανίων και ΕΟΤ

11.03.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 03:03

Την πρόταση του Δήμου Χανίων για συστέγαση του Γραφείου ΕΟΤ στα Χανιά και του Γραφείου Τουρισμού του Δήμου Χανίων, συζητήσαν μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια συνάντησης την οποία είχαν σήμερα, Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011, το μεσημέρι, στο Δημοτικό Κατάστημα Χανίων, ο Δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης και ο Προϊστάμενος τμήματος του ΕΟΤ  Περιφέρειας Κρήτης Αριστείδης Στρατάκης.

 

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων Γαβριήλ Κουρής, η εντεταλμένη Σύμβουλος σε θέματα τουρισμού του Δήμου Μαρία Κοκκινάκη, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες του τμήματος του ΕΟΤ  Περιφέρειας Κρήτης.

 

Ο Δήμαρχος Χανίων, επεσήμανε στον κ. Στρατάκη,  ότι σχετικό αίτημα είχε διατυπωθεί και στον υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλο Γερουλάνο, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Δήμο Χανίων. Μάλιστα ο κ. υπουργός το είχε κάνει αποδεκτό. Στο πλαίσιο αυτό, εξετάζεται η καταλληλότητα χώρων, ενώ εκτιμάται ότι στο άμεσο χρονικό διάστημα θα έχουν δρομολογηθεί λύσεις.

 

Στόχος του Δήμου Χανίων όπως τόνισε ο κ. Σκουλάκης είναι «η δημιουργία όλων των προϋποθέσεων που απαιτούνται,  για την καλύτερη εξυπηρέτηση και πληροφόρηση των επισκεπτών του τόπου μας, με ταυτόχρονη αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτουμε ως Δήμος και αναβάθμιση των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών ζητήματα που θα συμβάλλουν να επιτύχουμε την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την προσέλκυση νέων μορφών τουρισμού και νέων τουριστικών αγορών.