Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

23/3/2011, Συνάντηση με εκπροσώπους των Κτηνοτρόφων και Κρεοπωλών είχε ο Αντιδήμαρχος Χανίων για τον πρωτογενή Τομέα, Ελευθέριος Αμπαδιωτάκης

23.03.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 12:03

Συνάντηση με εκπροσώπους των  Συλλόγων Κτηνοτρόφων και Κρεοπωλών του Νομού  Χανίων είχε σήμερα Τετάρτη 23/3/2011 το μεσημέρι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χανίων για τον πρωτογενή Τομέα, Ελευθέριος Αμπαδιωτάκης, στο Δημοτικό Κατάστημα των  Χανίων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων επί της πρότασης του Δήμου Χανίων για τη δημιουργία Ανώνυμης Εταιρείας, στην οποία θα συμμετέχει ο Δήμος Χανίων – δια της ΚΥΔΩΝ Α.Ε. - με ποσοστό 20%, ο Σύλλογος Κρεοπωλών με ποσοστό 40% και ο Σύλλογος Κτηνοτρόφων με ποσοστό 40%.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι των Κρεοπωλών, συμφώνησαν με την πρόταση του Δήμου αλλά επιπρόσθετα ζήτησαν να έχουν το μάνατζμεντ της εταιρείας. Οι κτηνοτρόφοι – από την άλλη - επέμειναν στη θέση τους για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, δηλαδή το 51%. Και οι δύο φορείς συμφώνησαν με την πρόταση του Δήμου για υποβάθμιση της δυναμικότητας του σφαγείου στους δύο τόνους.