Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

8/4/2011, Αποτίμηση Οργάνωσης και Προετοιμασία για την Άφιξη των Επόμενων Κρουαζιερόπλοιων: Ευρεία Σύσκεψη στο Δημοτικό Κατάστημα των Χανίων

08.04.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 01:04

«Η προσπάθεια όλων για την καλύτερη δυνατή υποδοχή τόσο των κρουαζιερόπλοιων όσο και την εξυπηρέτηση και τη φιλοξενία των επισκεπτών τους θα συνεχιστεί καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, στο πλαίσιο ευρείας σύσκεψης για την αποτίμηση της οργάνωσης και της εξυπηρέτησης του πρώτου κρουαζιερόπλοιου, που αφίχθη στις 2/4/2011 στο Λιμάνι της Σούδας.

Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 8/4/2011, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, συμμετείχαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Π. Μουρτζανός, η Διοικήτρια της Τροχαίας Χανίων Ελ. Παπαθανασίου, ο Λιμενάρχης Χανίων, Αντ. Δασκαλάκης, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ν. Χανίων, Γ. Πρωιμάκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Γ. Μαργαρώνης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Ενετικού Λιμένα Στ. Μαρινάκης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου  Καταστηματαρχών Δημοτικής Αγοράς Γ. Τραχαλάκης, εκπρόσωποι του Συλλόγου Καταστηματαρχών Σούδας, του Αστικού ΚΤΕΛ, των Ταξί, Τουριστικών Φορέων, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χανίων, Γαβριήλ Κουρής, οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης επισημάνθηκαν τα σημεία, που χρήζουν περαιτέρω βελτίωσης αναφορικά με τον τουρισμό κρουαζιέρας, ενώ ο Δήμαρχος Χανίων τόνισε ότι τόσο η εικόνα των Χανίων όσο και οι παρεχόμενες υπηρεσίες της πόλης  μπορούν και πρέπει να βελτιωθούν, αφού το εγχείρημα της κρουαζιέρας θα αποτελέσει μοχλό ανάκαμψης για τον τόπο με ευρύτερες επιπτώσεις. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν προγραμματιστεί δύο αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο Λιμάνι της Σούδας για την Παρασκευή 15/4/2011 και το Σάββατο 16/4/2011

 

p1

p2