Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

31/5/2011, Καθαρισμός Παραλίας Αγίων Αποστόλων: Συνεχίστηκε και σήμερα η πρωτοβουλία του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με Εθελοντές

31.05.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 03:05

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και σήμερα Τρίτη 31/5/2011 το πρωί, η εθελοντική δράση καθαρισμού της παραλίας των Αγίων Αποστόλων. Πολίτες, μαθητές των σχολείων της δημοτικής ενότητας Ν. Κυδωνίας, μέλη κοινωνικών φορέων και εθελοντικών οργανώσεων στήριξαν την εν λόγω πρωτοβουλία και συνέδραμαν στην προσπάθεια καθαρισμού των ακτών, ευπρεπίζοντας τον χώρο και απομακρύνοντας άχρηστα αντικείμενα και σκουπίδια.

 

Για την ανάγκη ευαισθητοποίησης όλων σε θέματα περιβάλλοντος σε διαρκή βάση και όχι μόνο επετειακά, έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Χανίων, Δημήτρης Λειψάκης, τονίζοντας παράλληλα ότι «η προστασία του περιβάλλοντος είναι μια προσωπικά υπεύθυνη στάση».

 

Σημειώνεται ότι κεντρικό σύνθημα της δράσης ήταν «Διατηρούμε και φέτος καθαρές τις θάλασσες και τις ακτές μας!» .

 

Ο Δήμος Χανίων συμμετείχε στην πανελλαδική εκστρατεία εθελοντών για τον καθαρισμό των ακτών της Μεσογείου, υπό το συντονισμό του Δικτύου Μεσόγειος «SOS».

 

Τέλος, ο Δήμος Χανίων ευχαριστεί τον προμηθευτικό και καταναλωτικό συνεταιρισμό ΙΝΚΑ για την υποστήριξή του ως χορηγός των συγκεκριμένων περιβαλλοντικών δράσεων του Δήμου.

p1

p2