Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011

26/8/2011, Απάντηση του Δημάρχου Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη, σε δηλώσεις του Κ. Βιρβιδάκη

26.08.2011 | Ώρα δημοσίευσης: 02:08

Σε απάντηση της χθεσινής γραπτής δήλωσης του πρώην δημάρχου Κυριάκου Βιρβιδάκη και των όσων ανέφερε κατά τη διάρκεια σημερινή συνέντευξης Τύπου, ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, έκανε την παρακάτω δήλωση:

 

«Ο κ. Βιρβιδάκης, το τελευταίο διάστημα, έχει υιοθετήσει το δρόμο της στείρας κριτικής και της κενολόγας καταγγελίας στα Μέσα Ενημέρωσης, μ’ ένα και μόνο στόχο: να παραμείνει στην επικαιρότητα με κάθε τρόπο, αγνοώντας το ότι η κοινωνία των Χανίων τον τοποθέτησε στη θέση που βρίσκεται σήμερα για να συμβάλλει – αυτός και η παράταξή του - εποικοδομητικά με προτάσεις και καλοπροαίρετη κριτική, (που δεν γίνονται) στην επίλυση των σημαντικών προβλημάτων που η νέα Δημοτική Αρχή παρέλαβε.

 

Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι μόνο ο κ. Βιρβιδάκης – και όχι άλλοι επικεφαλείς δημοτικών παρατάξεων – εντοπίζει με κάθε αφορμή παντού «φαντάσματα» και προβαίνει, κάθε τρεις και λίγο, σε γραπτές δηλώσεις και ακολούθως σε συνεντεύξεις Τύπου καταγγελτικού και μόνο περιεχομένου κατά της Δημοτικής Αρχής. Εκτός και αν ορμώμενος από τα σενάρια πρόωρων εκλογών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τελευταία, ο κ. Βιρβιδάκης επιχειρεί με τον τρόπο αυτό – και με δεδομένο ότι αρκετά έντυπα σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο (π.χ. Ελ. Τύπος, 17/4/2011) παρουσιάζουν ως δεδομένη την υποψηφιότητά του ως Βουλευτή με τη ΝΔ στις επερχόμενες εκλογές - να αποκτήσει προβάδισμα έναντι άλλων συνυποψήφιών του...

 

Σε κάθε περίπτωση, η νέα Δημοτική Αρχή δεν πρόκειται να ακολουθήσει τον πρώην δήμαρχο σε αυτό το ανούσιο καταγγελτικό και συνάμα επικοινωνιακό του «παροξυσμό».

 

Αναγνωρίζοντας τα εμπόδια, τα προβλήματα αλλά και τις δυσκολίες που υπάρχουν σε τοπικό αλλά και εθνικό επίπεδο, ως Δημοτική Αρχή δίνουμε – και θα συνεχίσουμε να δίνουμε - καθημερινά τη μάχη για την επίλυση των προβλημάτων των συμπολιτών μας, για την βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και για την ανάπτυξη του τόπου μας, ακολουθώντας το δρόμο της σύνθεσης, της συνεργασίας, του έργου και του αποτελέσματος».