Είσοδος      |     
Ενημέρωση
Αρχείο ΔΤ 2011 | 27/04/2011 02:04

27/4/2011, Ενεργοποίηση του γερανού της ΕΛ.ΑΣ. για απομάκρυνση των παρανόμως σταθμευμένων οχημάτων – Έκκληση από το Δήμαρχο Χανίων Μ. Σκουλάκη για τήρηση των διατάξεων κυκλοφορίας

Έκκληση προς τους δημότες να τηρούν τις διατάξεις που αφορούν στην κυκλοφορία των πεζών και τη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους και να αποφεύγουν την παράνομη στάση και στάθμευση των οχημάτων τους, απηύθυνε ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, σε συνέντευξη Τύπου, την οποία παραχώρησε σήμερα Τετάρτη 27 Απριλίου 2011, το μεσημέρι, στο Δημαρχείο.

 

            Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Χανίων «δίνουμε ένα περιθώριο συνειδητοποίησης, μέχρι το Σάββατο 30 Απριλίου. Από την ημέρα αυτή, ο γερανός της ΕΛ.ΑΣ. θα απομακρύνει όλα τα οχήματα τα οποία είναι παρανόμως σταθμευμένα σε βασικές οδικές αρτηρίες της πόλης μας (όπως π.χ. στις οδούς Σκαλίδη, Τζανακάκη, Αποκορώνου, Παπανδρέου, κ.α.), στις θέσεις στάθμευσης αναπήρων και στις ράμπες αναπήρων, στις εισόδους του Ενετικού Λιμένα ή αυτά που είναι διπλοπαρκαρισμένα. Η κατάσταση αυτή,  ενόψει μάλιστα και της καλοκαιρινής περιόδου, δεν μπορεί να συνεχιστεί» ανέφερε ο Δήμαρχος Χανίων.

 

            Ο κ. Σκουλάκης,  ανακοίνωσε ακόμη ότι η Λαϊκή Αγορά του Σαββάτου θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά στην οδό Μίνωος, πλην όμως το εμπορικό κομμάτι αυτής θα μεταφερθεί στο χώρο στάθμευσης των οχημάτων στη  Santa Lucia (πάρκιγκ Ρεγγίνα 1), ώστε να απελευθερωθεί η οδός Νικηφόρου Φωκά και να μην επαναληφθεί η συμφόρεση οχημάτων που καταγράφηκε στη περιοχή το περασμένο Σάββατο.